BOHINJ 8 - Z VLAKOM / 39,99 €


PUSTOLOVŠČINA V BOHINJU 8 - Z VLAKOM / 39,99 eur
09.00 Prihod z vlakom v Bohinjsko Bistrico / v lastni režiji
09.15 Avtobusni prevoz do Bohinjskega jezera
10.00 Adrenalinski park
13.00 Kosilo v restavraciji ali piknik / doplačilo, po želji
14.00 Avtobusni prevoz do Bohinjske Bistrice
14.30 Vodni park Bohinj ali bowling
17.00 Predviden odhod vlaka iz Bohinjske Bistrice

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob prihodu vašega vlaka v Bohinjsko Bistrico se bomo dobili na železniški postaji, nato pa se bomo z avtobusom zapeljali do adrenalinskega parka v Bohinju. Razdeljeni po skupinah se bomo podali na 8 m visoki poligon, na katerem bomo pod budnim nadzorom inštruktorjev izvajali vnaprej pripravljene naloge. Program fizično sicer ni zahteven in je povsem varen, a nam bo pošteno pognal adrenalin po žilah. V približno treh urah bomo premagovali strah in testirali svoj pogum pri hoji čez viseče mostove in stopnice, pri vertikalnem spustu čez navpično steno, pri guganju na orjaški gugalnici in še marsikje. Preizkusili pa se bomo lahko tudi na stebru hrabrih ... :)

Po sproščanju adrenalina v parku bomo zagotovo že krepko lačni in zato se bomo najprej okrepčali z okusnim kosilom ali piknikom (doplačilo, po želji), nato pa nas bo avtobus zapeljal nazaj v Bohinjsko Bistrico.

Ob približno 14.30. uri se bomo podali v Vodni park Bohinj, kjer se bomo v dveh urah, ki bosta pred nami, prepustili vodnim užitkom in številnim atrakcijam edinega vodnega parka na Gorenjskem. Mednje denimo sodita dva tobogana, pa divja reka, številne masažne šobe (jacuzzi), votline, plezalne stene, manjši otok … :) Tisti, ki si kopanja ne boste želeli, se boste lahko podali na bowling. Za začetek boste dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji vam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi in zabavni igri se bo lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :)

Ob približno 16.30. uri se bo naša pustolovščina počasi zaključila, sledil pa bo le še odhod domov z vlakom.

Učenci na izletu potrebujejo
Pri kopanju v Vodnem parku Bohinj kopalke in brisačo ter primerno obutev, pri ostalih športnih igrah pa udobna oblačila in športno obutev. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
39,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč tudi učencem, ki prihajajo iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet; naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi otroci. Za višino popusta nas kontaktirajte.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, avtobusni prevoz na omenjeni relaciji in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.
Vozovnica za vlak ni vključena v ceno izleta.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, escape room, karting, rafting po Savi Dolinki ali Savi Bohinjki, paintball , s SUP-i po Bohinjskem jezeru, zip line Planica, spust po jeklenici na Bledu ali v Bohinju, adrenalinski in pustolovski park Bled, Čepa, Krvavec, vožnja po poletni drči, poletno sankanje, bag jump, bowling, kopanje v Vodnem parku Bohinj, kopanje v Blejskem ali Bohinjskem jezeru z našim reševalcem iz vode, plezanje in abseiling, slackline, izlet s kanuji, odbojka na mivki, nogomet, trampolini, animacija, bohinjski Peter Prevc in polet preko svetovnega rekorda, zabavne igre Mal se zjagat, panoramski polet z letalom ...
> OGLEDI: ogled Soteske Vintgar in Blejskega gradu, s pletnami na Blejski otok, z ladjico po Bohinjskem jezeru, izlet na Vogel in do slapu Savice, kolesarski izlet po Bledu ali Bohinju, sprehod po Bledu, obisk Nordijskega centra Planica, obisk Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo, večerja, piknik ali žar v restavraciji, picerija, Mc Donald's.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brez. pijača, nočni karting, ogled kino predstave, bowling, druženje ob ognju in glasbi. 

Nazaj