NOVO 2024 NA BLEDU 2 / 50,99 €

NOVO 2024 NA BLEDU 2 / 50,99 eur
10.00 Prihod v Radovljico
10.15 Zip line - 250 m dolg / funtastično
12.30 Kosilo v restavraciji
14.00 Odbojka na mivki in nogomet
15.00 Kopanje v Blejskem jezeru
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
17.00 Večerja v piceriji / pol pice na učenca
19.00 Diskoteka, nočni karting ali kino / doplačilo, po želji
21.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 10.00. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Radovljici, nato pa se bomo za začetek naše pustolovščine podali na nepozabni zip line oz. adrenalinski spust po jekleni vrvi med dvema točkama, ki sta med seboj precej oddaljeni. Pa si upate na spust, ki je dolg kar 250 m, visok 25 m in na katerem dosežete hitrost do 40 km/h?
Ob 12.30. uri nas bo v restavraciji že čakalo okusno kosilo, nato pa se bomo zapeljali do naših športnih igriščih, kjer bomo odigrali pravo malo prvenstvo v odbojki na mivki, morda nogometu ..., seveda pa bo na voljo tudi dovolj prostega časa za kopanje v Blejskem jezeru, saj bo za varnost poskrbel naš reševalec iz vode.
Ob približno 17.00. uri bomo po vsej verjetnosti ponovno lačni in zato se bomo v piceriji nekoliko okrepčali, za zaključek našega nepozabnega izleta pa bi se lahko podali v diskoteko (doplačilo, po želji), ki bi bila odprta izključno za nas ali pa morda še za kakšen drug razred osnovne šole. Vsak bi dobil eno brezalkoholno pijačo, nato pa bi se v ritmih popularne glasbe vrteli, plesali in se zabavali in tako na zanimiv način zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta. Namesto diskoteke bi se lahko podali na nočni karting (doplačilo, po želji), kjer bi nam inštruktorji sprva pojasnili osnovna pravila in navodila, v naslednjih minutah pa bi močno vrteli volane, drseli čez ovinke in med seboj tekmovali. :) Če si diskoteke in nočnega kartinga ne boste želeli, bo tudi možnost, da bi si ob manjšem doplačilu ogledali kakšen avanturistični film.

Učenci na izletu potrebujejo
Kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, v primeru slabega vremena pa priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena izleta
50,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 65 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, turističnega vodnika ali vodjo poti, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo in pol pice na učenca za za večerjo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno zdravstveno izkaznico.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, WOOP izzivi, WOOP fun walls, karting, bowling, glow golf, soba pobega oz. escape room, vožnja s SUP-i po Blejskem jezeru, rafting, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, zunanji trampolin park - Fun Park Zaka, pustolovski park, poletno sankanje, kopanje v Vodnem parku Bohinj, kopanje v Blejskem ali Bohinjskem jezeru z našim reševalcem iz vode, plezanje in abseiling, slackline, izlet s kanuji ali ladjico po Bohinjskem jezeru, odbojka na mivki, nogomet, animacija, zipline - 250 m, zipline BohinjSKI FLYer - polet preko svetovnega rekorda, zabavne igre Mal se zjagat, panoramski polet z letalom …
* OGLEDI: ogled Soteske Vintgar in Blejskega gradu, s pletnami na Blejski otok, z ladjico po Bohinjskem jezeru, panoramski polet z letalom, izlet na Vogel in do slapu Savice, kolesarski izlet po Bledu ali Bohinju, sprehod po Bledu, obisk Nordijskega centra Planica, obisk Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani ...
* OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, piknik, picerija, Mc Donald's.
* VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, nočni karting, ogled kino predstave, disco bowling, druženje ob ognju in glasbi. 

Nazaj