LJUBLJANA 3 - Z VLAKOM / 29,99 €


PUSTOLOVŠČINA V LJUBLJANI 3 - Z VLAKOM / 29,99 eur
09.00 Predviden prihod na železniško postajo v Ljubljani / v lastni režiji
09.15 Avtobusni prevoz v BTC
09.30 Kopanje v Atlantisu
11.30 Adrenalinski park
13.00 Kosilo v piceriji, Mc Donald's-u ali Burger King-u / doplačilo, po želji
14.30 Odhod avtobusa v center Ljubljane
15.00 Bowling
16.30 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob prihodu vašega vlaka v Ljubljano se bomo dobili na dogovorjenem mestu na železniški postaji, nato pa se bomo za začetek naše pustolovščine z avtobusom zapeljali v BTC oz. do Vodnega mesta Atlantis.

V urah, ki bodo pred nami, se bomo prepustili vodnim užitkom in številnim atrakcijam Sveta doživetij: bazen z valovi, centralni atol, dva tobogana s skupno dolžino 135 m, divja reka, bazen doživetij s podzemno jamo, številne masažne šobe oz. jacuzziji, gejzirji, vodni slapovi ...

Ob 11.00. uri bomo obiskali adrenalinski park, ki je bil postavljen brez večjih posegov v okolje in z naprednim varovalnim sistemom ljubiteljem adrenalinskih dogodivščin omogoča varno in udobno soočanje z izzivi. Plezanje po parku krepi motorične sposobnosti in omogoča zabavno, koristno in adrenalinsko doživetje, v kar se boste lahko prepričali tudi sami. :)

Ob 13.00. uri bomo verjetno že krepko lačni in zato se bomo najprej okrepčali z okusnim kosilom v piceriji, Mc Donald’s-u ali Burger King-u (doplačilo, po želji), nato pa se bomo z avtobusom zapeljali nazaj v center Ljubljane, kjer se bomo pomerili v izredno zanimivi in zabavni igri bowling. Za začetek bomo dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji nam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje se bo lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :)

Po dobri uri zabavne igre oz. ob približno 16.30. uri se bo naša nepozabna pustolovščina počasi zaključila. Sledil bo le še odhod domov z vlakom.

Učenci na izletu potrebujejo
Pri kopanju v Vodnem mestu Atlantis kopalke, brisačo in primerno obutev, pri ostalih športnih igrah pa udobna oblačila in športno obutev. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
29,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč tudi učencem, ki prihajajo iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet; naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi otroci. Za višino popusta nas kontaktirajte.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, avtobusni prevoz na omenjeni relaciji in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Vozovnica za vlak ni vključena v ceno izleta.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, escape room, karting, paintball ali indoor paintball, rafting po Savi, letenje v vetrovniku - bodyflying, kopanje v Vodnem mestu Atlantis ali kopanje v Atlantisu z animatorji - učitelji nimate skrbi in obveznosti, saj za varnost in animacijo poskrbijo naši učitelji plavanja, adrenalinski park v Atlantisu, bowling ali disco bowling, plezanje in abseiling, pustolovski park na Krvavcu, Postojni ali v Vačah, odbojka na mivki, nogomet, vodne igre na suhem Get - Wet - le kaj je to?, vožnja z ladjico po Ljubljanici, kolesarski izlet ali kajak šola ...
> OGLEDI: sprehod po Plečnikovi Ljubljani, obisk Ljubljanskega gradu z vzpenjačo, obisk Cityparka, živalskega vrta, različnih muzejev, Velike Planine ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, picerija, piknik, Mc Donald's, Burger King.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke, nočni karting, disco bowling, ogled kino predstave, 3D kino.

Nazaj