OBALA 8 / 35,99 €


PUSTOLOVŠČINA NA OBALI 8 / 35,99 eur
09.45 Prihod v Matavun
10.00 Ogled Škocjanskih jam
12.30 Postanek v Mc Donald’s-u / doplačilo, po želji
14.00 Animacijske igre na plaži
15.00 Kopanje v morju
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
16.00 Kosilo - pica na plaži / pol pice na učenca
17.00 Sprehod po Piranu
18.00 Vožnja z ladjico s steklenim dnom
20.00 Diskoteka, kino ali bowling / doplačilo, po želji
22.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Matavunu, nato pa si bomo v uri in pol, ki bo pred nami, z lokalnim vodnikom ogledali edinstven sistem vodnih jam, skozi katerega teče reka Reka. Škocjanske jame so zaradi svoje edinstvene naravne in kulturne dediščine vpisane v seznam svetovne dediščine pri UNESCO-u že od leta 1986, od leta 1999 pa celo veljajo za prvo podzemno mokrišče na svetu. Skupaj se bomo tako sprehodili po približno 3 km dolgi poti mimo številnih kraških pojavov in prepričani smo, da vam bodo pogledi na čudovite naravne pojave zagotovo ostali še dolgo v lepem spominu.

Izlet bomo nadaljevali proti obali, kjer se bomo najprej ustavili v Mc Donald’s-u v Kopru (doplačilo, po želji), nato pa se bomo zapeljali do portoroške plaže, kjer se bomo preprosto prepustili sončku, da nas razvaja. :) Pomerili se bomo v animacijskih igrah, seveda pa se bomo lahko kopali tudi v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel kar naš reševalec iz vode. Prostega časa za razne športne igre na plaži bo dovolj, a prepričani smo, da nam bo dan poln zabave in doživetij kar prehitro minil.

Ob 16.00. uri bomo po vsej verjetnosti že krepko lačni in zato bo sledilo okusno kosilo, in sicer nam bodo pice dostavili kar na plažo. :)

Ob približno 17.00. uri se bomo podali na krajši sprehod po Piranu, ki slovi kot najlepše slovensko mesto. Skupaj si bomo ogledali Tartinijev trg, se sprehodili do cerkvice Sv. Jurija, si tako ogledali Piran še iz ptičje perspektive, se morda ustavili na kakšnem sladoledu, nato pa nas bo ob 18.00. uri že čakal panoramski izlet z ladjico s steklenim dnom. Naša ladja je edino plovilo na slovenski obali, s katerega si lahko ogledate podvodni svet in istočasno uživate v čudoviti panoramski vožnji: občudovali bomo lepo panoramo obale, iz morske strani bomo imeli čudovit pogled na Piran, Fieso, Pacug in Strunjan, hkrati pa si bomo med vožnjo lahko ogledali tudi geološko sestavo morskega dna, floro in favno priobalnega morskega dna, številne podmorske previse in nasade morskih školjk.

Ob 19.30. uri bomo z našo nepozabno vožnjo počasi zaključili, možnost pa je, da bi si v večernih urah ob manjšem doplačilu ogledali kakšen avanturistični film. Večer bi lahko preživeli npr. tudi v diskoteki, ki bi bila odprta izključno za nas ali pa morda še za kakšen drug razred osnovne šole. Vsak bi dobil eno brezalkoholno pijačo, nato pa bi se v ritmih popularne glasbe vrteli, plesali in se zabavali in tako na zanimiv način zaključili nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta. Možnost je tudi, da bi se v večernih urah podali na bowling. Za začetek bi dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji nam bi podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi in zabavni igri bi se lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :) V uri, ki bi bila pred nami, bi med seboj tekmovali, kdo bo naredil največ t. i. strike-ov (zadetkov vseh desetih kegljev) oz. spare-ov (zadetkov preostalih kegljev z drugim metom).

Učenci na izletu potrebujejo
Topla oblačila za ogled Škocjanskih jam, kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
35,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 47 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč tudi učencem, ki prihajajo iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet; naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi otroci. Za višino popusta nas kontaktirajte.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti, oglede in vstopnine po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, pol pice na plaži in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Učenci, ki se bodo želeli udeležiti kopanja v morju, morajo na dan izleta imeti pisno potrdilo svojih staršev; izjavo vam ob prijavi posredujemo mi!

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, WOOP trampolin park, escape room, karting, SUP, pedalini, paintball, pustolovski park, letenje v vetrovniku - bodyflying, bowling, disco bowling, vodne igre na suhem Get - Wet - le kaj je to?, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z
 ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
> OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše, Hiše eksperimentov ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo, večerja, piknik oz. žar v restavraciji, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brez. pijača, kino, nočni karting, disco bowling, druženje na plaži ob sončnem zahodu. 

Nazaj