NOVO 2024 NA OBALI 1 / 19,99 €

NOVO 2024 NA OBALI 1 / 19,99 eur
09.45 Prihod na obalo
10.00 Odbojka na mivki
11.30 Razne športne in animacijske igre na plaži
12.30 Kopanje v morju in možnost izposoje SUP-ov
in pedalinov ob manjšem doplačilu
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
15.00 Najboljši sladoled na slovenski obali
16.30 Sprehod po Piranu
18.00 Mc Donald’s, picerija ali restavracija / doplačilo, po želji
19.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu na slovenski obali, nato pa se bomo skupaj sprehodili do naših odbojkarskih igrišč, kjer bomo za začetek našega izleta odigrali pravo malo prvenstvo v odbojki na mivki. ;)
V nadaljevanju našega izleta se bomo podali na eno od številnih slovenskih plaž, kjer se bomo preprosto prepustili sončku, da nas razvaja, :) hkrati pa bo na plaži na voljo dovolj prostega časa razne športne in animacijske igre, seveda pa se bomo lahko kopali tudi v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel kar naš reševalec iz vode. Ob manjšem doplačilu nam bodo na voljo tudi SUP-i in pedalini, a naj vam za začetek obrazložimo, kaj sploh je SUP. Gre za šport oz. okrajšavo angleškega poimenovanja stand up paddling, pri katerem stojiš na deski in veslaš. Stojimo, veslamo, opazujemo in občudujemo naravne lepote, ali pa skupaj s prijatelji preprosto tiho drsimo po vodni gladini. Za supanje ne potrebujete predznanja ali posebnih priprav, le nekaj prave opreme. Takoj, ko boste stopili na SUP desko in poprijeli za veslo, vam bo jasno, zakaj je to danes vse bolj priljubljena aktivnost. :) Prostega časa za razne športne igre na plaži bo dovolj, a prepričani smo, da nam bo dan poln zabave in doživetij kar prehitro minil.
Ob približno 15.00. uri si bomo v Portorožu privoščili najboljši sladoled na slovenski obali :), nato pa se bomo podali še na krajši sprehod po Piranu, ki slovi kot najlepše slovensko mesto. Skupaj se bomo sprehodili čez Tartinijev trg, se povzpeli do cerkvice Sv. Jurija, si tako ogledali Piran še iz ptičje perspektive, se morda ustavili za hip in občutili utrip mesteca ...
Pred odhodom domov bi se lahko za pozno kosilo podali še v Mc Donald’s, morda v picerijo ali restavracijo (doplačilo, po želji), nato pa bomo ob približno 19.00. uri počasi zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta.

Učenci na izletu potrebujejo
Kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena izleta
19,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 36 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti in oglede po programu, turističnega vodnika ali vodjo poti, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kepico sladoleda, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. 
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno zdravstveno izkaznico.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, WOOP izzivi, WOOP fun walls, karting, bowling, glow golf, soba pobega oz. escape room, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, pustolovski park, vožnja s SUP-i, pedalini in kajaki, adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, vožnja s kavčem in tubami po morju, vodne igre oz. animacija na suhem Get - Wet, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, snorklanje, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
* OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše …
* OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
* VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke, kino, nočni karting, disco bowling s pico, druženje na plaži ob sončnem zahodu in pici.

Nazaj