Kontakt


EPRA d.o.o.
Tržaška 249
1000 Ljubljana
Davčna: SI39887910
Matična: 541783
Leto ustanovitve podjetja: 1990
Leto ustanovitve turistične agencije: 2007

Podatki o poslovalnici turistične agencije FunTura
EPRA d.o.o.
Zaloška 143
1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Matej Košir univ. dipl. geograf
Delovni čas: pon. - pet.: 09.00 - 16.00
Tel.: 040 813 677
Mail: info@funtura.si


POMEMBNO!
Turistična agencija FunTura je blagovna znamka našega podjetja EPRA d.o.o. in je ena izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju organiziranja in izvajanja izletov ob zaključku šolskega leta in ekskurzij za osnovnošolce, hkrati pa smo poznani tudi po mladinskih izletih in izletih za zaključene skupine. Od leta 2007 imamo pri GZS pridobljeno licenco št. 878 in št. 879 za opravljanje dejavnosti organiziranja in prodaje turističnih aranžmajev. Vsi programi opisani na naši internetni strani se uradno izvajajo preko našega podjetja EPRA d.o.o. Za naše izlete in potovanja veljajo splošni pogoji in navodila agencije in pogoji, opredeljeni v naših programih; več o splošnih pogojih si lahko preberete na povezavi - splošni pogoji ...

Naše izkušnje zagotavljajo zanesljivo izvedbo programov, najvišjo stopnjo varnosti za udeležence izletov in najboljše razmerje med kakovostjo in ceno programov. Pri izbiri pravega programa vam svetujemo, da ste pozorni na širše opise programov, saj pri krajših opisih ostalih ponudnikov podobnih izletov lahko pride do zavajanja, kaj cena programa točno vsebuje. Svetujemo vam, da se pred izletom pozanimate, ali bodo pri kopanju v morju ali jezerih prisotni reševalci iz vode, ki so zakonsko obvezni (smo prva tovrstna agencija, kjer je bilo za reševalce poskrbljeno), ali so na izletu prisotni mladi turistični vodniki oz. spremljevalci, ali so pri posameznih aktivnostih vključeni inštruktorji, ali so udeleženci osnovno nezgodno zavarovani ...

Opozoriti bi vas želeli, da se na tržišču pojavljajo nove turistične agencije, katere prepisujejo naše avtorske programe, kopirajo našo celostno podobo in celo izbirajo podobna imena, kot je ime naše turistične agencije FunTura, in sicer le zato, da bi prišlo do zavajanja na tržišču; pri številnih šolah in tudi pri poslovnih partnerjih smo tako že opazili, da so nas večkrat zamenjali zaradi naštetih dejstev.

Ker se veliko število osnovnih šol odloči za izlet ob zaključku šolskega leta v zadnjih dveh tednih meseca maja in prvih dveh tednih meseca junija, to velja predvsem za petke, vas prosimo, da nas čim prej kontaktirajte za rezervacijo vašega izleta, saj se lahko pripeti, da bi bil vaš želeni termin pri izvajalcih posameznih aktivnosti že zaseden; to velja predvsem za pustolovščine na slovenski obali, Gorenjskem in v Ljubljani.

ZAKAJ IZBRATI NAŠO AGENCIJO?
> Ker ponujamo najcenejši izlet že od 19,99 € dalje.
> Ker učencem iz socialno ogroženih družin priznamo popuste, ostali popust pa so dostopni na internetni povezavi: BON ugodnosti …
> Ker sta pri naši agenciji varnost in zadovoljstvo udeležencev na prvem mestu.
> Ker so na izletih prisotni mladi turistični vodniki oz. spremljevalci, posamezne aktivnosti pa izvajajo inštruktorji z ustrezno licenco
> Ker imamo pri kopanju v morju ali jezeru vedno prisotne naše reševalce iz vode.
> Ker za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjave, da so seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti.
> Ker je na izletih poudarek na druženju, sodelovanju in povezanosti učencev skozi ves dan izleta.
> Ker so vsi udeleženci naših izletov osnovno nezgodno zavarovani.
> Ker imajo učitelji izlete iz naše strani brezplačne glede na šolske normative.
> Ker imamo največjo izbiro izletov in potovanj za osnovne šole.
> Ker imamo možnost oblikovanja lastnega programa.
> Ker predstavimo izlete tudi po ZOOM-u.
> Ker nam vsako leto zaupa vedno več učencev in učiteljev.
> Ker smo samo v preteklem šolskem letu na različne izlete popeljali več kot 3500 zadovoljnih osnovnošolcev.
> Ker smo do danes sodelovali že z več kot 250 različnimi šolami po vsej Sloveniji.
> Ker imamo licenco za opravljanje turistične dejavnosti že od leta 2007, naše podjetje pa uspešno posluje že od leta 1990. :)
> Ker številne pozitivne izjave učiteljev vse povejo …

IZJAVE UČITELJEV O NAŠIH IZLETIH
 :)
> Sporočam, da smo bili vsi zelo zadovoljni s potekom izleta in nabrali polno nepozabnih vtisov. Osebno pa vam sporočam, da zelo pohvalim vaš korekten odnos v dogovarjanju pred samim izletom, nemoten potek vseh aktivnosti, za katere smo se dogovorili, profesionalen pristop (prilagojen skupini otrok) vodičke - prosim, da ji tudi vi še enkrat izrečete zahvalo za vse ... Učiteljica L.

> Z izletom smo bili prezadovoljni. ;) Učenci so uživali, mi pa tudi. Organizacija je bila na najvišjim nivoju in tudi vodička je bila zelo dobro organizirana in prilagodljiva. Hvala še enkrat za vse in se slišimo drugo leto. Učitelj M.

> Pohvaliti moram vašo organizacijo in vodičko. Še bomo šli z vami in bom širila dober glas o vas. Še enkrat hvala za vašo organizacijo in vodstvo na izletu. Učiteljica B.

> Vse super, organizacija brezhibna, vodič odličen, vreme krasno. Predvsem pa bi se rada zahvalila vam, za vso vašo vztrajnost, prilagodljivost, ažurnost in seveda strokovnost. Kup skrbi je, ko pelješ učence na izlet, z vašo pomočjo pa smo res poskrbeli za vse potrebno. Učiteljica R.

> Učenci so bili z izletom izredno zadovoljni. Tudi meni je bilo super, saj sem prišla domov spočita. :) Ko sem jih vprašala, s koliko bi ocenili izlet na lestvici od 1 do 10, so rekli 15. To pove vse, kajne? Učiteljica K.

> Vse je bilo odlično. Ideja s plavalnim mojstrom je bila odlična. Vsi smo bili bolj sproščeni, saj je ves čas bdel nad otroki »kot sokol«. Vodička je bila super!!!! Njena pozitivna energija in iskreno veselje do tega, da se imajo otroci lepo in da uživajo na izletu, je res pohvale vredna. Pri tem se prav nesebično razdaja in ostaja hkrati profesionalka na nivoju. Odlično smo sodelovali!!! Hvala za trud in odlično organizacijo ter sodelovanje! Učiteljica F.

> Imeli smo se fino, vodič je bil superski, učenci so se zabavali ves dan. Celo komentirali so, da je bilo boljše kot Gardaland. :) Učiteljica M.


> Učenci so bili z izletom zadovoljni, sam bi pa le pohvalil šoferja. Verjemite mi, da sem se vozil z že veliko vozniki, toda vožnja z njim mi je predstavljala užitek. Učitelj I.


> Vse je bilo super krasno. Čudovita pot - gre v naš letni plan. Organizacija - tako kot mora biti. Hvala tudi vam. Hvala še enkrat. Učiteljica J.

> Imeli smo čudovito vodičko, z izjemnim občutkom za populacijo devetošolcev, prijetnega voznika, skratka vse, kar si želiš s strani agencije. Uživali smo. Hvala tudi vam za dovzetnost za vse nastajajoče programe in spremembe, ki jih ni bilo malo. Učiteljica L.

> Odlično, pohvaljeni, vodič je čudovit, z vsemi, ki smo se srečali so dosledni in prijazni, vsekakor pa vas bom priporočala. Učiteljica D.

> Zahvaljujem se vam za prijeten, adrenalina poln in odlično izpeljan dan (šoferji, vodič ... POHVALA). Pripenjam misli devetošolcev: 
Bilo je res zanimivo, lepo in veselo. Takoj bi šla se enkrat. Bilo je zelo dobro. Imel sem veliko mero adrenalina. Takoj bi ponovil. :) Super je bilo! Hvala vodiču in šoferjem, da so se potrudili z organizacijo, da je vse teklo kot po maslu!!! Super dan, ki se ga je fajn spominjat! Dan sem preživela super, za tako ceno se je splačalo, pa tudi šofer in vodiči so bili simpatični. :) Učiteljica V.

> Seveda je bil izlet dobro organiziran, za kar se vam od srca zahvaljujem. Najprej bi rada zelo pohvalila vodiča, ki je vse izpeljal izredno profesionalno, z otroki pa tudi navezal neposreden stik, tako da smo bili zadovoljni tako učiteljice kot učenci. Tudi naš šofer si je zaslužil vso pohvalo s svojo potrpežljivostjo in dobro voljo. Na koncu bi se vam rada še enkrat zahvalila za vso profesionalnost. Učiteljica S.

> Žal mi v službi vedno zmanjka časa za odgovore na e-mail, zato to počnem doma, ko imam malo več časa. Kljub temu pa bi mi bilo žal, če si ne bi vzela časa in se vam po pošti še enkrat iskreno zahvalila. Ko sem se z učenci prijavljala na to ekskurzijo, si niti v sanjah nisem mislila, da je lahko to takšna pustolovščina. Vrnili smo se domov, polni spominov na prečudovit konec tedna. Ja, v nedeljo vsi doma spimo, v ponedeljek zjutraj pa razlagamo, kak je blo fajn ... Iskreno bi se zahvalila vodnici in vodniku in posebej vam, ekipi FunTure, ki ste nam res omogočili nepozabno avanturo. In kot je rekla vodnica: “O njej se bomo pogovarjali še čez 30 let na kakšni obletnici.” DVAJSETKRAT (učenci + učiteljici) HVALA ZA VSE. Učiteljici J. in A.

> Hvala, zelo smo bili zadovoljni. Pohvale tudi vodnici, za zelo prijetno vodenje. Super dan, zanimiva predstavitev, udobni avtobusi. :) Učiteljica I.

> Včeraj smo preživeli čudovit dan na obali. Hvala za odlično organizacijo in izvedbo izleta. Posebej moram pohvaliti vodiča, ki se je zelo angažiral in trudil, da je vse potekalo bp. Vas vsekakor priporočamo za naprej. Učiteljica M.

Več izjav učiteljev in učencev o naših izletih je dostopnih na internetni strani: reference ...