GARDALAND / pošlji povpraševanje


PUSTOLOVŠČINA V GARDALANDU / pošlji povpraševanje
Odhod avtobusa in vožnja proti Gardalandu
Različne aktivnosti v zabaviščnem parku Gardaland:
- vlak smrti (Shaman, Oblivion, Blue Tornado, Raptor)
- prosti pad (Space Vertigo)
- velika gugalnica (Top Spin)
- vrtiljak (Ikarus), Sequoia Adventure ...
- vodne pustolovščine: izlet po Afriki (Tunga), iskanje starodavnih civilizacij (Jungle Rapids), Colorado Boat, Atlantida ...
- pustolovščine v Dolini kraljev: na gusarski ladji, v vesolju (Flying Island), v čarobni hiši (Magic House), v 4D kinu ...
Možnost prehrane v številnih restavracijah v parku ali malica iz nahrbtnika
Odhod domov po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
V zgodnjih jutranjih urah bo odhod avtobusa izpred vaše šole, nato pa bo sledila prijetna vožnja v Italijo. Peljali se bomo preko pokrajin Furlanija Julijska krajina in Benečija, ob približno 09.30. uri pa bomo prispeli v zabaviščni park Gradaland.

Prostega časa za preizkus številnih adrenalinskih in vodnih pustolovščin v parku bo dovolj, tako da boste lahko posamezno atrakcijo preizkusili tudi večkrat zaporedoma. Sami boste videli, kaj vam bo pognalo največ adrenalina po žilah: morda bo to vlak smrti, prosti pad, Colorado boat, Top spin ... morda Raptor ali Oblivion? Zanimivosti zagotovo ne bo zmanjkalo. :) Četudi ste že bili v Gardalandu, boste vedno znova presenečeni, saj zabaviščni park vsako leto obogatijo s številnimi novimi atrakcijami.

Dan poln zabave in adrenalinskih doživetij nam bo kar prehitro minil in tako se bomo ob dogovorjeni uri z avtobusom začeli vračati proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, pa na kakšno sončno kremo ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko.

Cena
Pošlji povpraševanje.

Cena vključuje
Sodobni avtobusni prevoz na omenjeni relaciji (cestnine, parkirnine in ostale pristojbine ter dva voznika), vstopnino v zabaviščni park Gardaland, vodenje oz. spremstvo, organizacijo izleta in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 45 učencev.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Svetujemo, da si učenci kljub sklenitvi našega osnovno nezgodnega zavarovanja, zagotovijo Evropsko kartico zavarovanja; dobiti jo je mogoče brezplačno. Priporočamo tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini; zavarovanje lahko sklenemo v naši agenciji.
Prosimo vas, da nam z dopisom posredujete uradne podatke vaše šole, in sicer z nazivom, naslovom, datumom in žigom ter podatkom, koliko učencev se namerava izleta udeležiti. Podatke potrebujemo izključno za potrditev rezervacije v Gardalandu.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno osebno izkaznico ali potni list.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> Možnost kosila v številnih restavracijah v Gardalandu ali v piceriji v Sloveniji, ogled mest: Benetke, Padova, Verona ...

Nazaj