MIRABILANDIJA / pošlji povpraševanje


PUSTOLOVŠČINA V MIRABILANDIJI / pošlji povpraševanje
Odhod avtobusa in vožnja proti Mirabilandiji
Različne aktivnosti v zabaviščnem parku Mirabilandija:
- vlak smrti Divertical, Ispeed in Katun
- prosti pad Oil Tower, Discovery, Columbia
- vrtiljak Delirium
- veliko kolo Eurowheel - drugo največje v Evropi
- vodne pustolovščine: Niagara, Rio Bravo, Autosplash ...
- ostale pustolovščine: vulkanska pustolovščina na Raratungi, 
med Majevskim mestom Sian Ka’an, kaskaderske pustolovščine ...
Možnost prehrane v številnih restavracijah v parku ali malica iz nahrbtnika
Odhod domov po dogovoru 

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob dogovorjeni uri bo odhod avtobusa izpred vaše šole, nato pa bo sledila prijetna vožnja v Italijo. Peljali se bomo preko pokrajin Furlanija Julijska krajina in Benečija, ob približno 10.00. uri pa bomo prispeli v Mirabilandijo, ki velja za drugi največji zabaviščni park v Italiji. Naj na začetku omenimo, da je Mirabilandija za marsikaterega učenca atraktivnejša od samega Gardalanda.
Prostega časa za preizkus številnih adrenalinskih in vodnih pustolovščin v parku bo dovolj, tako da boste lahko posamezno atrakcijo preizkusili tudi večkrat zaporedoma. Sami boste videli, kaj vam bo pognalo največ adrenalina po žilah. Morda bo to vlak smrti Ispeed s hitrostjo do 120 km/h oz. v 2.2 sekundah od 0 do 100 km/h ali pa morda »rollercoaster« Katun z dolžino proge 1.200 m, s 360 stopinjskimi obrati in s hitrostjo do 110 km/h ter pospeški do 4G? Kaj pa morda spust s čolnom Niagara iz višine 27-ih metrov in s hitrostjo do 70 km/h ali pa prosti pad iz 60 m visokega Discovery-ja? Pa da ne omenjamo slavne hiše strahov Ghostville, pa spust s čolni po brzicah Rio Bravo, ogromnega kolesa Eurowheel, ki je z 90-mi metri drugo največje vrteče kolo v Evropi, pa t. i. policijske šole, kjer se v polurni predstavi predstavijo pravi kaskaderji z raznimi avtomobili, motorji, tovornjaki in celo pravim tankom ..., a najbolje je, da se v to prepričate kar sami. :)
Dan poln zabave in adrenalinskih doživetij nam bo kar prehitro minil in tako se bomo ob dogovorjeni uri z avtobusom začeli vračati proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, pa na kakšno sončno kremo ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko.


Cena izleta
Pošlji povpraševanje.

Cena vključuje
Sodobni avtobusni prevoz na omenjeni relaciji (cestnine, parkirnine in ostale pristojbine ter enega ali dva voznika), vstopnino v zabaviščni park Mirabilandija, turističnega vodnika ali vodjo poti, organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.

Splošno o programu
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Svetujemo, da si učenci kljub sklenitvi našega osnovno nezgodnega zavarovanja, zagotovijo Evropsko kartico zavarovanja; dobiti jo je mogoče brezplačno. Priporočamo tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini; zavarovanje lahko sklenemo v naši agenciji.
Prosimo vas, da nam z dopisom posredujete uradne podatke vaše šole, in sicer z nazivom, naslovom, datumom in žigom. Podatke potrebujemo izključno za potrditev rezervacije v Mirabilandiji.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno osebno izkaznico ali potni list in zdravstveno izkaznico.
Obisk Mirabilandije ne priporočamo 2. junija, saj je v Italiji na ta dan državni praznik in posledično je v parku velika gneča.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* Možnost kosila v številnih restavracijah v Mirabilandiji ali v piceriji v Sloveniji, ogled mest: Benetke, Padova, Ravena ..., možnost prenočitve v Riminiju, ogled države San Marino ...

Nazaj