MIRABILANDIJA / pošlji povpraševanje


PUSTOLOVŠČINA V MIRABILANDIJI / pošlji povpraševanje
Odhod avtobusa in vožnja proti Mirabilandiji
Različne aktivnosti v zabaviščnem parku Mirabilandija:
- vlak smrti (Divertical, Ispeed in Katun)
- prosti pad (Oil Tower, Discovery, Columbia)
- vrtiljak (Delirium)
- veliko kolo (Eurowheel)
- vodne pustolovščine: Niagara, Rio Bravo, Autosplash ...
- ostale pustolovščine: vulkanska pustolovščina na Raratungi, 
med Majevskim mestom Sian Ka’an, kaskaderske pustolovščine ...
Možnost prehrane v številnih restavracijah v parku ali malica iz nahrbtnika
Odhod domov po dogovoru 

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob dogovorjeni uri bo odhod avtobusa izpred vaše šole, nato pa bo sledila prijetna vožnja v Italijo. Peljali se bomo preko pokrajin Furlanija Julijska krajina in Benečija, ob približno 10.00. uri pa bomo prispeli v Mirabilandijo, ki velja za drugi največji zabaviščni park v Italiji. Naj na začetku omenimo, da je Mirabilandija za marsikaterega učenca atraktivnejša od samega Gardalanda.

Prostega časa za preizkus številnih adrenalinskih in vodnih pustolovščin v parku bo dovolj, tako da boste lahko posamezno atrakcijo preizkusili tudi večkrat zaporedoma. Sami boste videli, kaj vam bo pognalo največ adrenalina po žilah. Morda bo to vlak smrti Ispeed s hitrostjo do 120 km/h oz. v 2.2 sekundah od 0 do 100 km/h ali pa morda »rollercoaster« Katun z dolžino proge 1.200 m, s 360 stopinjskimi obrati in s hitrostjo do 110 km/h ter pospeški do 4G? Kaj pa morda spust s čolnom Niagara iz višine 27-ih metrov in s hitrostjo do 70 km/h ali pa prosti pad iz 60 m visokega Discovery-ja? Pa da ne omenjamo slavne hiše strahov Ghostville, pa spust s čolni po brzicah Rio Bravo, ogromnega kolesa Eurowheel, ki je z 90-mi metri drugo največje vrteče kolo v Evropi, pa t. i. policijske šole, kjer se v polurni predstavi predstavijo pravi kaskaderji z raznimi avtomobili, motorji, tovornjaki in celo pravim tankom ..., a najbolje je, da se v to prepričate kar sami. :)

Dan poln zabave in adrenalinskih doživetij nam bo kar prehitro minil in tako se bomo ob dogovorjeni uri z avtobusom začeli vračati proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, pa na kakšno sončno kremo ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko.


Cena
Pošlji povpraševanje.

Cena vključuje
Sodobni avtobusni prevoz na omenjeni relaciji (cestnine, parkirnine in ostale pristojbine ter dva voznika), vstopnino v zabaviščni park Mirabilandija, vodenje oz. spremstvo, organizacijo izleta in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 45 učencev.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Svetujemo, da si učenci kljub sklenitvi našega osnovno nezgodnega zavarovanja, zagotovijo Evropsko kartico zavarovanja; dobiti jo je mogoče brezplačno. Priporočamo tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini; zavarovanje lahko sklenemo v naši agenciji.
Prosimo vas, da nam z dopisom posredujete uradne podatke vaše šole, in sicer z nazivom, naslovom, datumom in žigom ter podatkom, koliko učencev se namerava izleta udeležiti. Podatke potrebujemo izključno za potrditev rezervacije v Mirabilandiji.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno osebno izkaznico ali potni list.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> Možnost kosila v številnih restavracijah v Mirabilandiji ali v piceriji v Sloveniji, ogled mest: Benetke, Padova, Ravena ..., možnost prenočitve v Riminiju, ogled države San Marino ...

Nazaj