V deželi Petra Klepca


V DEŽELI PETRA KLEPCA
09.00 Prihod v Osilnico
09.15 Adrenalinski park
12.00 Malica
13.00 Spust po reki Kolpi
16.00 Piknik in razne športne igre
19.00 Odhod domov oz. po dogovoru

Cena izleta: pošlji povpraševanje.

Cena vključuje: vse aktivnosti po programu, najem potrebne opreme za spust po reki Kolpi, razne športne igre, malico (golaž oz. po dogovor), piknik brez pijače, turističnega vodnika ali vodjo poti, organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Na izletu potrebujete: pri raftingu kopalke, majico, stare za v vodo in brisačo, pri športnih igrah pa udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti.

Odhod: po dogovoru / 1 dan.

Splošno o programu: pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov. Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.

Nazaj