Budimpešta


BUDIMPEŠTA
* Po Budimpešti se preliva kar 70 milijonov litrov termalnih voda!
* Iz Budimpešte izhaja izziv, s katerim smo se spopadli že vsi - Rubikova kocka!
* Vsak peti Madžar živi v Budimpešti!
* Budimpeški parlament velja za 3. največji na svetu - sestavljen je iz kar 691 sob, ki jih povezuje 20 kilometrov stopnic!

Budimpešta - mesto mostov, ne povezujejo le dveh delov mesta, temveč tudi želje in pričakovanja številnih obiskovalcev. Obiščite terme, ki so znane že iz rimskih časov, in okusite kulinariko, ki zadovolji vsakršen okus … Sprehodite se po idiličnih parkih grajskega griča Budim, ki spada pod Unescovo dediščino, obiščite tamkajšnji Budimski grad z muzejem madžarske prestolnice, oglejte si mesto z vodne perspektive in doživite nepozabno izkušnjo, ki jo ponuja vožnja z ladjico po Donavi - reki, ki združuje mesti Budim in Pešta. V samem centru Budimpešte ne pozabite tudi na ogled živalskega vrta, v katerem domuje kar 733 živalskih vrst, ki si jih vsako leto ogleda več kot milijon radovednežev.

Cena izleta: pošlji povpraševanje.

Na potovanju potrebujete: udobna oblačila in športno obutev, pa na kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko.

Splošno o programu: pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov. Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.

Nazaj