GARDALAND IN VERONA / pošlji povpraševanje


2-DNEVNA PUSTOLOVŠČINA V GARDALANDU IN V VERONI / pošlji povpraševanje
Odhod avtobusa in vožnja proti Italiji
Ogled mesta zaljubljencev - Verona:
- 3. največji amfiteater na svetu, Romeo in Julija ...
Nastanitev in večerja
_ _ _ _ 
08.00 Zajtrk
09.30 Različne aktivnosti v zabaviščnem parku Gardaland:
- vlak smrti Shaman, Oblivion, Blue Tornado, Raptor
- prosti pad Space Vertigo
- velika gugalnica Top Spin
- vrtiljak Ikarus, Sequoia Adventure ...
- vodne pustolovščine: izlet po Afriki Tunga, iskanje starodavnih civilizacij Jungle Rapids, Colorado Boat, Atlantida ...
- pustolovščine v dolini kraljev, na gusarski ladji, v vesolju Flying
Island, v čarobni hiši Magic House, v 4D kinu ...
- novost v letu 2023: Jumanji - The Labyrinth

Možnost prehrane v številnih restavracijah v parku ali malica iz nahrbtnika
18.00 Odhod avtobusa proti Sloveniji

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob dogovorjeni uri bo odhod avtobusa izpred vaše šole, nato pa bo sledila prijetna vožnja v Italijo. Peljali se bomo preko pokrajin Furlanija Julijska krajina in Benečija, nato pa bomo prispeli do mesta ljubezni - Verona, ki slovi kot mesto zaljubljencev Romea in Julije. V mestu je danes polno srednjeveških ostankov, skupaj pa se bomo sprehodili po najbolj imenitnem veronskem trgu Placa Bra, kjer bomo lahko občudovali tretji največji amfiteater na svetu, se hkrati sprehodili še po najbolj živahni ulici mesta do slavnega balkona, kjer je Julija izpovedala ljubezen Romeu, občudovali bomo lahko različne arhitekturne stile na Zeliščnem trgu ... seveda pa bo dovolj časa tudi za nakup kakšnega spominka in za pokušino prave italijanske pice. :)
Ob dogovorjeni uri bomo zapustili Verono, nato pa se bomo z avtobusom zapeljali do našega prenočišča. Za začetek bo sledila okusna večerja, večer pa bomo preživeli v prijetnem druženju s sošolci. :)
Po zajtrku se bomo z avtobusom zapeljali v zabaviščni park Gradaland. Prostega časa za preizkus številnih adrenalinskih in vodnih pustolovščin v parku bo dovolj, tako da boste lahko posamezno atrakcijo preizkusili tudi večkrat zaporedoma. Sami boste videli, kaj vam bo pognalo največ adrenalina po žilah: morda bo to vlak smrti, prosti pad, Colorado boat, Top spin ... morda Raptor ali Oblivion? Zanimivosti zagotovo ne bo zmanjkalo. :) Četudi ste že bili v Gardalandu, boste vedno znova presenečeni, saj zabaviščni park vsako leto obogatijo s številnimi novimi atrakcijami.
Ob dogovorjeni uri se bomo z avtobusom začeli vračati proti domu, kjer vam lahko po dogovoru organiziramo še večerjo v piceriji. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.

* Po dogovoru vam lahko pripravimo tudi dvodnevno pustolovščino v Gardalandu. V tem primeru bi park obiskali dvakrat: prvi in drugi dan.

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, v primeru slabega vremena pa priporočamo vetrovko in dodatno obleko.

Cena izleta
Pošlji povpraševanje.

Cena vključuje
Vse zunanje oglede po programu, nočitev z večerjo in zajtrkom v hotelu, vstopnino v zabaviščni park Gardaland, turističnega vodnika, organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Turistična taksa ni vključena v ceno izleta; cca. 2,50 eur na osebo se plača na licu mesta.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Svetujemo, da si učenci kljub sklenitvi našega osnovno nezgodnega zavarovanja, zagotovijo Evropsko kartico zavarovanja; dobiti jo je mogoče brezplačno. Priporočamo tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini; zavarovanje lahko sklenemo v naši agenciji.
Prosimo vas, da nam z dopisom posredujete uradne podatke vaše šole, in sicer z nazivom, naslovom, datumom in žigom ter podatkom, koliko učencev se namerava izleta udeležiti. Podatke potrebujemo izključno za potrditev rezervacije v Gardalandu.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno osebno izkaznico ali potni list in zdravstveno izkaznico.
Obisk Gardalanda ne priporočamo 2. junija, saj je v Italiji na ta dan državni praznik in posledično je v parku velika gneča.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* Možnost kosila v številnih restavracijah v Gardalandu ali v piceriji v Sloveniji, ogled mest: Benetke, Padova, Verona ...

Nazaj