ISTRALANDIJA IN SLOVENSKA OBALA / pošlji povpraševanje


PUSTOLOVŠČINA V ISTRALANDIJI IN NA SLOVENSKI OBALI / pošlji povpraševanje
10.00 Prihod v Aquapark Istralandija (pri Novigradu)
10.15 Kopanje v največjem vodnem parku na Hrvaškem
- 5.000 m2 vodnih površin
- več kot 1,6 km toboganov različnih dimenzij
- free fall tobogan iz 27 m višine
- bazen z valovi - največji v Sredozemlju
17.30 Odhod proti slovenski obali

18.30 Pica na plaži - pol pice na učenca
19.30 Druženje na plaži ob sončnem zahodu
20.30 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Dobili se bomo na dogovorjenem mestu, nato pa se bomo zapeljali do največjega vodnega parka na Hrvaškem, ki se nahaja le 4 km od morja v bližini mesta Novigrad. Vodni park ponuja številne atrakcije in v to se boste lahko prepričali tudi sami. Bi morda preizkusili največji tobogan v Evropi - Free fall s svojimi 27 metri višine, kaj pa morda največji bazen z valovi v Mediteranu ...? Atrakcij in toboganov v skupini dolžini kar 1,6 km zagotovo ne bo zmanjkalo. Da se pa ves dan ne bomo samo spuščali po toboganih, se bomo lahko v spa bazenu na površini kar 900 m2 nekoliko odpočili, a ne za dolgo, saj v parku vsako leto obljubljajo kar nekaj novih atrakcij.

Ob dogovorjeni uri bomo počasi zapustili vodni park in se odpeljali proti slovenski obali, kjer bo sledila okusna večerja, in sicer nam bodo pice dostavili kar na plažo. :) Pred odhodom domov bomo imeli na voljo še nekaj prostega časa, ki ga bomo preživeli s sošolci ob prijetnem druženju in sončnem zahodu. :) Ob približno 20.30. uri bomo polni dobre volje počasi zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta.

Učenci na izletu potrebujejo
Kopalke, brisačo, udobna oblačila in primerno obutev, pa na sončno kremo ne pozabiti.

Cena
Pošlji povpraševanje.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, organizacijo izleta, vstopnino v vodni park Istralandija, pol pice na plaži in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 45 učencev.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Svetujemo, da si učenci kljub sklenitvi našega osnovno nezgodnega zavarovanja, zagotovijo Evropsko kartico zavarovanja; dobiti jo je mogoče brezplačno. Priporočamo tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini; zavarovanje lahko sklenemo v naši agenciji.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno osebno izkaznico ali potni list.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, karting, bowling, escape room, paintball, pustolovski park, SUP, pedalini, kajaki, adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, vožnja s kavčem in tubami po morju, vodne igre oz. animacija na suhem Get - Wet - le kaj je to, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, snorklanje, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
> OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše …
> OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, kino, nočni karting, disco bowling, druženje na plaži ob sončnem zahodu.

Nazaj