Robinzonsko čolnarjenje


ROBINZONSKO ČOLNARJENJE
10.00 Prihod v Poljansko dolino ob Kolpi
11.30 Čolnarjenje oz. spust po reki Kolpi
16.00 Piknik in razne športne igre: odbojka na mivki, hoja po vrvi, SUP ...
18.30 Ogled Baričeve hiše in galerije v njej:
galerija je čisto prava galerija v kamniti kamrici, kjer ji kamen dejansko služi kot posebna podlaga za umetnine. Je majhna, a je vseeno prijeten dom za številne umetnine in razstave. Slike prejšnjih razstav so pustile posebno energijo ne samo v hiši, temveč tudi v vasi, hkrati pa so otvoritve razstav postale kar nekakšen vaški praznik. Obiskovalci se tako na otvoritvah ob kulturnem programu zberejo, pojejo in ob domačih dobrotah občudujejo razstavo.
19.00 Odhod domov oz. po dogovoru

Cena izleta: pošlji povpraševanje.

Cena vključuje: najem vse potrebne opreme za spust po reki Kolpi, razne športne igre: igranje odbojke na mivki, hoja po vrvi ... piknik brez pijače, turističnega vodnika ali vodjo poti, organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Na izletu potrebujete: pri čolnarjenju kopalke, majico, stare športne copate za v vodo in brisačo, pri športnih igrah pa udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti.

Odhod: po dogovoru / 1 dan.

Splošno o programu: pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti. Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.

Nazaj