V osrčju Velike planine


V OSRČJU VELIKE PLANINE
09.00 Sprejem na spodnji postaji nihalke na Veliko planino v Kamniški Bistrici
09.15 Odhod z nihalko na Veliko planino
10.30 Ogled pastirskega naselja Preskarjevega muzeja, jame Vetrnice ...
13.00 Povratek z nihalko v dolino
13.30 Ogled izvira reke Kamniške Bistrice in soteske Predaselj
15.30 Piknik v Kamniški Bistrici
19.00 Odhod domov oz. po dogovoru

Cena izleta: pošlji povpraševanje.

Cena vključuje: povratno vožnjo z nihalko na Veliko planino, vstopnino v pastirski muzej, ogled izvira Kamniške Bistrice in soteske Predaselj, piknik brez pijače v Kamniški Bistrici, turističnega vodnika ali vodjo poti, lokalnega vodnika na Veliki planini, organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Na izletu potrebujete: udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko.

Odhod: po dogovoru / 1 dan.

Splošno o programu: pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti. Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.

Nazaj