Nepozabno v Bohinju


NEPOZABNO V BOHINJU

10.30 Prihod v Bohinj
11.00 Izlet do slapu Savica
12.30 Z vzpenjačo na Vogel
14.00 S turistično ladjo po Bohinjskem jezeru
15.00 Piknik v Bohinju
19.00 Postanek na Bledu in odhod domov po dogovoru

Cena izleta: pošlji povpraševanje.

Cena vključuje: vstopnino za slap Savica, povratno vožnjo z nihalko na Vogel, enosmerno vožnjo z ladjo po Bohinjskem jezeru, piknik brez pijače, vodenje in organizacijo izleta ter osnovno nezgodno zavarovanje.

Na izletu potrebujete: udobna oblačila in športno obutev, pa na kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko.

Odhod: po dogovoru / 1 dan.

Splošno o programu: pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti. Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

* Poleg krajših izletov ponujamo tudi daljša potovanja po svetu; popeljemo vas po poti Camino de Compostela, na Islandijo, v Romunijo, Grčijo in Albanijo, Armenijo in Gruzijo, po Transibirski železnici, ob Altaj in Bajkalsko jezero, v Osrednjo Azijo, Pakistan, Kitajsko, Nepal, Tibet, Butan, v Argentino in Čile, Kostariko … in še marsikam … Več o programih tudi na naši internetni strani: Potovanja Lama ...

Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.

Nazaj