ZAGREB / pošlji povpraševanje


PUSTOLOVŠČINA V ZAGREBU / pošlji povpraševanje
Odhod avtobusa in vožnja proti Zagrebu
Ogled Tehniškega muzeja Nikole Tesle
Sprehod po centru mesta
Ogled živalskega vrta
Odhod domov po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob dogovorjeni uri bo odhod avtobusa izpred vaše šole, nato pa bo sledila prijetna vožnja mimo mejnega prehoda Obrežje v hrvaško prestolnico, mesto Zagreb.

Za začetek naše pustolovščine bomo obiskali Tehniški muzej Nikole Tesle, kjer si bomo poleg zanimivih razstavljenih eksponatov lahko ogledali tudi različne poskuse, ki jih v šoli ne moremo izvesti. Muzej je razdeljen na več oddelkov in sami se boste lahko prepričali, kateri vam bo najbolj všeč; planetarij, transformacija energije, kabinet Nikole Tesle ...

Po ogledu si bomo vzeli nekaj prostega časa za malico, nato pa se bomo podali v center mesta. Od zunaj si bomo ogledali narodno gledališče, pa Cvetni trg, se morda ob manjšem doplačilu z vzpenjačo povzpeli na Lotrščak, se sprehodili mimo Banskih dvorov in cerkve sv. Marka skozi kamnita vrata do katedrale ...

A našega dneva še ne bo konec, saj se bomo podali še v živalski vrt, ki velja za enega lepših v Evropi, in v katerem si bomo lahko na 7 hektarjih veliki površini ogledali preko 2.000 živali skoraj tristotih različnih vrst.


Polni lepih vtisov in dobre volje bomo Zagreb zapustili od dogovorjeni uri, domov pa se bomo vrnili v popoldanskih urah. 


Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, pa na kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko.
 
Cena
Pošlji povpraševanje.

Cena vključuje
Sodobni avtobusni prevoz na omenjeni relaciji (cestnine, parkirnine in ostale pristojbine), vse zunanje oglede po programu, vstopnino v Tehniški muzej in živalski vrt, strokovno vodenje in organizacijo izleta ter osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 45 učencev.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Svetujemo, da si učenci kljub sklenitvi našega osnovno nezgodnega zavarovanja, zagotovijo Evropsko kartico zavarovanja; dobiti jo je mogoče brezplačno. Priporočamo tudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini; zavarovanje lahko sklenemo v naši agenciji.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno osebno izkaznico ali potni list.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> Ogled Kozjanskega parka, Krapine ... možnost poznega kosila v piceriji ali v restavraciji v Sloveniji ...

Nazaj