Nepozabno na slovenski obali


NEPOZABNO NA SLOVENSKI OBALI
10.00 Ogled cerkvice Sv. Trojice v Hrastovljah
12.00 Panoramska vožnja z ladjo
13.00 Piknik na ladji: aperitiv, školjke, sardele ali oslič in kalamari na žaru, solata, kruh in pijača: pol litra vina, radenska oz. ledeni čaj
15.00 Odbojka na mivki na Portoroški plaži in kopanje v morju
18.00 Večerja v gostilni na Slovenskem Primorju oz. Krasu / doplačilo, po želji
21.00 Odhod domov oz. po dogovoru

Cena izleta: pošlji povpraševanje.

Cena vključuje: vstopnino za ogled cerkvice Sv. Trojice v Hrastovljah, panoramsko vožnjo z ladjo po morju, piknik na ladji, najem odbojkarskega igrišča, turističnega vodnika ali vodjo poti, organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Na izletu potrebujete: kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko.

Odhod: po dogovoru / 1 dan.

Splošno o programu: pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti. Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.

Nazaj