Pri naši agenciji sta varnost in zadovoljstvo udeležencev na prvem mestu, zato vse aktivnosti izvajajo posamezniki z ustrezno licenco in mladi turistični vodniki oz. spremljevalci s pridobljeno licenco vodenja pri GZS, vsi udeleženci naših aranžmajev pa so tudi osnovno nezgodno zavarovani.

Z vami že od leta 2007

Že od leta 2007 organiziramo nepozabne pustolovščine in pohvalimo se lahko z največjo izbiro izletov za osnovne šole.

Smo prilagodljivi

Vsi naši programi so prilagodljivi, kar pomeni, da lahko oblikujete program tudi po vaših željah; pohitite s prijavami.

Vedno več nas je

Vsako leto nam zaupa vedno več učencev in učiteljev; preteklo šolsko leto je z nami potovalo več kot 2.600 učencev.

Ugodne novosti

Oblikovali smo kar nekaj novih izletov, hkrati pa smo cene naredi še bolj dostopne; najcenejši izlet  le 16,99 eur.

Mislimo na vse

Ker želimo izlete omogočiti čim večjemu številu učencev, nudimo popuste učencem iz socialno ogroženih družin.

Predstavitve izletov

Možnost predstavitve izletov v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

 

Spoštovani!

 

Zelo veseli smo, da se epidemiološka situacija v Sloveniji obrača na bolje. Še do nedavnega nismo vedeli, kaj nas čaka ob zaključku tega šolskega leta, sedaj pa je že jasno, da bodo naši devetošolci letošnje leto le zaključili skupaj s svojimi sovrstniki in da bodo lahko odšli tudi na skupen izlet ob zaključku šolskega leta. Verjetno je za njih zaključek osnovne šole precej drugačen od ostalih generacij, zato bo kakšna skupna zabavna pustolovščina ob zaključku šolskega leta pustila še toliko večji in lepši vtis.

 

Z velikim veseljem vas obveščamo, da so vse naše aktivnosti spet odprte in jih lahko v skladu s priporočili NIJZ izvajamo. Tako lahko skupaj z vami že razmišljamo o tem, kam bi letošnja generacija devetošolcev lahko odšla na izlet ob zaključku šolskega leta. Ker so vsi naši programi individualno prilagodljivi, lahko oblikujemo najprimernejši program, ki bo ustrezal vašim željam, željam otrok in uradnim priporočilom. 

 

Zavedamo se, da ste morale nekatere šole izlete že odpovedati, saj so bili ti načrtovani za mesec april ali maj. Z veseljem vam sporočamo, da lahko izlete še vedno izvedemo in hitro prilagodimo datum in program. 

 

Kot vselej, se v turistični agenciji FunTura trudimo zadovoljiti potrebe vseh vaših otrok, tudi najogroženejših skupin, zato smo oblikovali dostopne cene, da se izleta lahko udeleži čim več učencev. Za vas smo ponovno pripravili tudi BON ugodnosti (kontaktirajte nas), najnižja cena izleta pa je že od 16,99 € dalje

 

Veseli bomo, če nas boste poklicali in se odločili za našo agencijo pri organizaciji kakšnega nepozabnega izleta; naj bo zaključna ekskurzija resnično nekaj posebnega. 

 

V upanju, da se kmalu spet vidimo, vas lepo pozdravljam.

Matej Košir univ. dipl. geograf, vodja turistične agencije FunTura.

 

www.funtura.si