LJUBLJANA 5 / 38,99 €


PUSTOLOVŠČINA V LJUBLJANI 5 / 38,99 eur
09.45 Prihod v Ljubljano
10.00 Karting: tekmovanje + tri gratis vožnje za najbolj vzorne voznike
12.00 Kosilo - Pica »da te kap«
13.30 Bowling: tekmovanje + nagrada za tri najboljše igralce
15.30 Kopanje v Atlantisu
18.00 Mc Donald's, Burger King, diskoteka ali kino / doplačilo, po želji
20.30 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Ljubljani, nato pa se bomo za začetek naše pustolovščine podali na težko pričakovan karting. Inštruktorji nam bodo sprva seveda pojasnili osnovna pravila in navodila, v naslednjih minutah pa bomo močno vrteli volane, drseli skozi ovinke in med seboj tekmovali. :) Naj omenimo, da pri tekmovanju ne bomo upoštevali samo najboljših rezultatov, temveč tudi eleganco vožnje. Saj poznate: »umirjen voznik je hkrati tudi varen voznik«! :) Pri vožnji se bo vredno potruditi, saj bodo trije najbolj vzorni vozniki dobili brezplačno vožnjo. :)

Ko nas bodo po silnem vrtenju volanov že močno bolele roke, si bomo v bližnji piceriji naročili pice. Prepričani smo, da tako velike pice še niste videli; :) Pica »da te kap« ima kar 75 cm premera!

Naš izlet bomo nadaljevali z obiskom bowling centra, kjer bomo za začetek dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji nam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi igri se bo lahko pričelo. V dobri uri, ki bo pred nami, bomo med seboj tekmovali, kdo bo naredil največ t. i. strike-ov (zadetkov vseh desetih kegljev) oz. spare-ov (zadetkov preostalih kegljev z drugim metom), seveda pa med igranjem ne bomo pozabili na glasbeno vzpodbudo, ki vas bo poleg sošolcev spodbujala, da boste čim boljši. Naj omenimo, da se bo v igranju bowlinga vredno potruditi, saj bodo po zaključenem tekmovanju trije najboljši igralci nagrajeni s praktičnimi nagradami. :)

Ko bodo naše mišice že nekoliko utrujene, se bomo ob približno 15.30. uri prepustili vodnim užitkom in številnim atrakcijam Vodnega mesta Atlantis: bazen z valovi, centralni atol, dva tobogana s skupno dolžino 135 m, divja reka, bazen doživetij s podzemno jamo, številne masažne šobe oz. jacuzziji, gejzirji, vodni slapovi … 

Ob 18.00. uri se bomo lahko podali na okusno večerjo v Mc Donald’s ali Burger King (doplačilo, po želji), a našega dneva s tem še ne bo konec, saj bi preostanek večera lahko preživeli v diskoteki (doplačilo, po želji), ki bi bila odprta izključno za nas ali pa morda še za kakšen drug razred osnovne šole. V ritmih popularne glasbe bi se vrteli, plesali in se zabavali ter tako na najbolj zabaven način zaključili nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta. Namesto diskoteke bi si lahko npr. v Koloseju ogledali kakšen avanturistični film; lahko tudi v 3D tehniki in z uporabo posebnih 3D očal.

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, pri kopanju v Vodnem mestu Atlantis pa kopalke, brisačo in primerno obutev. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
38,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč tudi učencem, ki prihajajo iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet; naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi otroci. Za višino popusta nas kontaktirajte.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo v piceriji in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Učenci, ki se bodo želeli udeležiti kartinga, morajo na dan izleta imeti pisno potrdilo svojih staršev; izjavo vam ob prijavi posredujemo mi!

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, escape room, karting, paintball ali indoor paintball, rafting po Savi, letenje v vetrovniku - bodyflying, kopanje v Vodnem mestu Atlantis ali kopanje v Atlantisu z animatorji - učitelji nimate skrbi in obveznosti, saj za varnost in animacijo poskrbijo naši učitelji plavanja, adrenalinski park v Atlantisu, bowling ali disco bowling, plezanje in abseiling, pustolovski park na Krvavcu, Postojni ali v Vačah, odbojka na mivki, nogomet, vodne igre na suhem Get - Wet - le kaj je to?, vožnja z ladjico po Ljubljanici, kolesarski izlet ali kajak šola ...
> OGLEDI: sprehod po Plečnikovi Ljubljani, obisk Ljubljanskega gradu z vzpenjačo, obisk Cityparka, živalskega vrta, različnih muzejev, Velike Planine ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, picerija, piknik, Mc Donald's, Burger King.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke, nočni karting, disco bowling, ogled kino predstave, 3D kino.

Nazaj