Robinzonsko čolnarjenje


ROBINZONSKO ČOLNARJENJE PO KOLPI
Robinzonsko čolnarjenje po Kolpi pomeni, da se spustite po reki za več dni in se preprosto prepustite naravi. Pridete in se odpravite s čolnom, spalko, šotorom ali armafleks blazino ... in taborite v naravi, jeste v naravi, pijete v naravi, spite v naravi. Pod šotorom ali kako drugače. Lahko se zapletete v pogovor z domačini, ki vas povabijo na kakšno kavo, kapljico ali dve ... Kdo ve?

1. dan: sobota
Po prihodu v Krajinski park Kolpa bomo spakirali prtljago v čolne, nato pa nas bodo na start robinzonskega čolnarjenja zapeljali z organiziranim prevozom, potem pa: akcijaaaaaa ...: robinzonsko čolnarjenje, pa kopanje, uživanje v lepoti narave, pa postavitev šotorov, priprava večerje, zabava ob ognju ...

2. dan: nedelja
Zajtrk, pospravljanje, rafting ... uživanje ... itd., kopanje v najtoplejši slovenski reki, ribolov ... nato nas pa bodo v popoldanskih urah zapeljali nazaj na zbirno mesto. Sledil bo povratek domov ali pa bom še eno noč preživeli v šotorih ob sadovnjaku ob Kolpi, nato pa: dejansko back to reality! ;)

Cena izleta: pošlji povpraševanje.

Cena vključuje: najem čolnov, spanje v glamping hiškah ob Kolpi, organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.

Na izletu potrebujete: spalko, lahek šotor, armafleks blazino, kakšno lučko ... taborilo se bo namreč v kampu. Pri robinzonskem čolnarjenju bomo dobili velike sode, tako da bomo vso robo in tudi hrano naložili v njih in jih tako vozili s seboj. Za hrano in pijačo ter prevoz se bomo naknadno dogovorili. Če bo vremenska napoved slaba, bomo termin prestavili!

Odhod: poletni meseci / 2 dni.

Splošno o programu: minimalno število prijavljenih je 5 oseb, maksimum pa 15 oseb. Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Življenje je ena sama pustolovščina; hvala, ker jo delite tudi z nami.

Nazaj