BOHINJ 2 / 55,99 €


PUSTOLOVŠČINA V BOHINJU 2 / 55,99 eur
10.00 Prihod v Bohinj
10.15 Z ladjico po Bohinjskem jezeru
11.00 Z vzpenjačo na Vogel
12.00 Sprehod po Voglu
13.00 Spust z vzpenjačo v dolino
14.00 Vodni park Bohinj ali bowling
18.00 Pozno kosilo
19.00 Sprehod po Bledu
20.00 Odhod domov ali indoor karting / doplačilo, po želji

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 10.00. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Bohinju, kjer nas bo ob 10.15. uri že čakala ladjica, s katero se bomo popeljali po Bohinjskem jezeru, ki slovi kot največje stalno jezero v Sloveniji.
V nadaljevanju našega izleta se bomo z nihalko zapeljali na vrh najvišjega smučarskega središča v Triglavskem narodnem parku, in sicer na Vogel, kjer se nam bodo v primeru lepega vremena odprli čudoviti razgledi v samo osrčje narodnega parka. Ob kakšnem planinskem čaju bomo kot na dlani lahko občudovali številne gore Julijskih Alp z najvišjim vrhom Triglavom, pa Bohinjske gore, Bohinjsko jezero ... Ob krajšem sprehodu se bomo prepustili užitkom gorskega zraka, nato pa se bomo ob 13.00. uri vrnili nazaj v dolino.
Ob približno 14.00. uri se bomo podali na kopanje v Vodni park Bohinj. V urah, ki bodo pred nami, se bomo prepustili vodnim užitkom in številnim atrakcijam parka: dva tobogana, divja reka, številne masažne šobe oz. jacuzziji, votline, plezalne stene, manjši otok ... :) Tisti, ki si kopanja ne boste želeli, se boste lahko podali na bowling. Za začetek boste dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji vam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi in zabavni igri se bo lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :)
Po treh urah čofotanja v rekreacijskem bazenu s temperaturo vode približno 30°C oz. po zaključenem tekmovanju v bowlingu se bomo podali na Bled, kjer se bomo ob 17.30. uri v restavraciji okrepčali s poznim kosilom, pred odhodom domov bomo imeli na voljo še nekaj prostega časa za krajši sprehod ob Blejskem jezeru, morda se bomo ustavili za pokušino slavne blejske kremne rezine ..., nato pa bomo ob približno 20.00. uri počasi zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta.
Pred odhodom domov bi se lahko podali še na indoor karting (doplačilo, po želji), kjer nam bodo inštruktorji sprva pojasnili osnovna pravila in navodila, v naslednjih minutah pa bomo močno vrteli volane, drseli skozi ovinke, med seboj tekmovali :) 

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, kakšno toplo oblačilo, pri kopanju v Vodnem parku Bohinj kopalke in brisačo ter primerno obutev, za obisk Vogla vetrovko, v primeru slabega vremena pa priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena izleta
55,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 70 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti, oglede in vstopnine po programu, turističnega vodnika ali vodjo poti, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. 
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno zdravstveno izkaznico.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, WOOP izzivi, WOOP fun walls, karting, bowling, glow golf, soba pobega oz. escape room, vožnja s SUP-i po Blejskem jezeru, rafting, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, zunanji trampolin park - Fun Park Zaka, pustolovski park, poletno sankanje, kopanje v Vodnem parku Bohinj, kopanje v Blejskem ali Bohinjskem jezeru z našim reševalcem iz vode, plezanje in abseiling, slackline, izlet s kanuji ali ladjico po Bohinjskem jezeru, odbojka na mivki, nogomet, animacija, zipline - 250 m, zipline BohinjSKI FLYer - polet preko svetovnega rekorda, zabavne igre Mal se zjagat, panoramski polet z letalom …
* OGLEDI: ogled Soteske Vintgar in Blejskega gradu, s pletnami na Blejski otok, z ladjico po Bohinjskem jezeru, panoramski polet z letalom, izlet na Vogel in do slapu Savice, kolesarski izlet po Bledu ali Bohinju, sprehod po Bledu, obisk Nordijskega centra Planica, obisk Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani ...
* OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, piknik, picerija, Mc Donald's.
* VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, nočni karting, ogled kino predstave, disco bowling, druženje ob ognju in glasbi. 

Nazaj