BOHINJ 8 - Z VLAKOM / 45,99 €


PUSTOLOVŠČINA V BOHINJU 8 - Z VLAKOM / 45,99 eur
09.00 Prihod z vlakom v Bohinjsko Bistrico / v lastni režiji
09.15 Avtobusni prevoz do Bohinjskega jezera

10.00 Tri športne aktivnosti: s kanujem po jezeru, plezanje in kolesarski izlet
13.00 Kosilo v restavraciji ali piknik / doplačilo, po želji
14.00 Avtobusni prevoz do Bohinjske Bistrice
14.30 Vodni park Bohinj ali bowling
17.00 Predviden odhod vlaka iz Bohinjske Bistrice

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob prihodu vašega vlaka v Bohinjsko Bistrico se bomo dobili na železniški postaji, nato pa se bomo z avtobusom zapeljali do našega športnega centra, ki se nahaja ob čudoviti lokaciji Bohinjskega jezera. Za začetek našega izleta se bomo s kanujem podali na vožnjo po Bohinjskem jezeru, ki velja za največje stalno jezero pri nas, nato se bomo pomerili v plezanju in »abseilingu« v naravni sten, hkrati pa nam bodo na voljo tudi kolesa, s katerimi se bomo podali na krajši izlet po čudoviti naravi Bohinja. Ne skrbite, aktivnosti niso nevarne, saj je varnost naša prva skrb in zato bo zanjo popolnoma poskrbljeno, hkrati pa bo obiskovalcem na voljo tudi naša vrhunska varnostna oprema.
Po različnih pustolovščinah bomo zagotovo že krepko lačni in zato se bomo najprej okrepčali z okusnim kosilom ali piknikom (doplačilo, po želji), nato pa nas bo avtobus zapeljal nazaj v Bohinjsko Bistrico.
Ob približno 14.30. uri se bomo podali v Vodni park Bohinj, kjer se bomo v dveh urah, ki bosta pred nami, prepustili vodnim užitkom in številnim atrakcijam edinega vodnega parka na Gorenjskem. Mednje denimo sodita dva tobogana, pa divja reka, številne masažne šobe (jacuzzi), votline, plezalne stene, manjši otok … :) Tisti, ki si kopanja ne boste želeli, se boste lahko podali na bowling. Za začetek boste dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji vam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi in zabavni igri se bo lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :)
Ob približno 16.30. uri se bo naša pustolovščina počasi zaključila, sledil pa bo le še odhod domov z vlakom.

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, za vodne aktivnosti pa kopalke, majico, primerno obutev, brisačo in vrečko za mokra oblačila. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
45,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, avtobusni prevoz na omenjeni relaciji, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Vozovnica za vlak ni vključena v ceno izleta.
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, izzivi, karting, bowling, glow golf, escape room, SUP, rafting, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, pustolovski park, poletno sankanje, kopanje v Vodnem parku Bohinj, kopanje v Blejskem ali Bohinjskem jezeru z našim reševalcem iz vode, plezanje in abseiling, slackline, izlet s kanuji ali ladjico po Bohinjskem jezeru, odbojka na mivki, nogomet, trampolini, animacija, zipline - 250 m, zipline BohinjSKI FLYer - polet preko svetovnega rekorda, zabavne igre Mal se zjagat, panoramski polet z letalom …
* OGLEDI: ogled Soteske Vintgar in Blejskega gradu, s pletnami na Blejski otok, z ladjico po Bohinjskem jezeru, panoramski polet z letalom, izlet na Vogel in do slapu Savice, kolesarski izlet po Bledu ali Bohinju, sprehod po Bledu, obisk Nordijskega centra Planica, obisk Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani ...
* OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, piknik, picerija, Mc Donald's.
* VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, nočni karting, ogled kino predstave, disco bowling, druženje ob ognju in glasbi.  

Nazaj