NOVO 2024 NA BLEDU 4 / 58,99 €


NOVO 2024 NA BLEDU 4 / 58,99 eur
09.00 Prihod v Kranj
09.15 Indoor karting 
11.00 Kosilo v Mc Donald’s-u / doplačilo, po želji
12.30 Rafting po Savi Dolinki, paintball ali zipline 250 m dolg / doplačilo, po želji
- zakaj z nami na rafting; preberite si pri daljšem opisu programa
15.30 Skakanje na trampolinih Fun Park Zaka
16.30 Druženje ob Blejskem jezeru
17.30 Obilna večerja
19.00 Diskoteka
21.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.30. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Kranju, kjer se bomo za začetek naše pustolovščine podali na težko pričakovan indoor karting. Sprva nam bodo seveda inštruktorji pojasnili osnovna pravila in navodila, v naslednjih minutah pa bomo močno vrteli volane, drseli skozi ovinke in med seboj tekmovali. :)
V nadaljevanju našega izleta se bomo lahko okrepčali v Mc Donald’s-u (doplačilo, po želji), nato pa nam bodo na voljo aktivnosti, kot so rafting po Savi Dolinki, paintball ali zipline 250 m dolg (doplačilo, po želji) Če se boste odločili za rafing po Savi Dolinki, naj omenimo, da je spust po reki nezahteven in nenevaren, a kljub temu bomo premagali kar nekaj brzic 2. in 3. težavnostne stopnje. Vsak udeleženec raftinga bo pred spustom dobil čelado, plavalni jopič, neoprensko obleko, po potrebi pa tudi vetrovko. Sam rafting je nekoliko drugačen, kot ste ga morda že videli, slišali zanj ali ga preizkusili drugje. Tu bomo denimo med seboj tekmovali, kdo bo prej prišel na cilj, se zibali na brzicah, se vrteli, med seboj špricali, se kdaj celo prekucnili v vodo ... :) Počeli bomo marsikaj, a posebno doživetje bo zagotovo »wave surfing« in skakanje v vodo. Naj omenimo, da je rafting agencija, s katero sodelujemo, ena prvih tovrstnih agencij, ki se je pojavila v Sloveniji, omenjena agencija pa ima tudi edina v regiji pregledane čolne in opremo od Ministrstva za pomorstvo, kot to določa zakon in kar je pogoj za varno plovbo; naj vas opozorimo, da so ostali izvajalci raftinga mnenja, da to ni potrebno. Druga prednost je tudi, da v programu ponujamo rafting po zgornjem delu Save Dolinke (če vodostaj dopušča), kateri je dosti bolj zanimiv, kot spodnji del. Pri naši agenciji vsi gostje dobijo tudi obleke; pri ostalih ponudnikih je to redko. In na koncu naj omenimo le še to, da imajo pri nas na cilju raftinga, in sicer v rafting centru, vsi možnost uporabe WC-ja in vode, garderobe … in se ne preoblečejo za neko smrekco, kot drugje :) V primeru, da se boste odločili za paintball, smo prepričani, da se boste ob packanju in ob pogledih na popackane prijatelje pošteno nasmejali. :) Res je, da se pri paintballu med seboj streljamo s posebnimi puškami, vendar vam zagotavljamo, da gre za varen šport. Statistični podatki celo kažejo, da je varnejši od kegljanja, tenisa, plavanja in drugih običajnih športov. Inštruktor paintballa nam bo razložil pravila tekmovanja, preoblekli se bomo v vojaška oblačila, si nadeli zaščitne maske in bojne pripomočke, nato pa se bomo razdelili v dve skupini in igra se bo lahko začela. V tekmovanju in preizkušanju prednosti timskega dela in strategije se bomo morali natančno držati navodil inštruktorja, sicer bomo hitro diskvalificirani iz igre. Na voljo vam bo tudi nepozabni zip line oz. adrenalinski spust po jekleni vrvi med dvema točkama, ki sta med seboj precej oddaljeni. Pa si upate na spust, ki je dolg kar 250 m, visok 25 m in na katerem dosežete hitrost do 40 km/h?
Naš izlet bomo nadaljevali ob približno 15.30. uri, ko bomo obiskali trampolin Fun Park Zaka na Bledu. Gre namreč za prvi zunanji trampolinski park v Sloveniji v velikosti 600 m2, ki je opremljen s številnimi moduli, kot so free jumping area, trampolinska reka, tobogan, zračna blazina, ladder bridge ter interaktivne igre. Park se lahko pohvali tudi s posebnimi zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se v vsakem trenutku lahko tudi prilagodijo. Gre za pravo avanturo oz. zabavno presenečenje sredi gozda in v to se boste lahko tudi sami prepričali. ;) Za lažjo predstavo kako trampolini zgledajo, pa si lahko pogledate na povezavi: Fun Park Zaka ...
Po zanimivi izkušnji v trampolin parku, bomo imeli na voljo nekaj prostega časa za prijetno druženje s sošolci ob Blejskem jezeru, nato pa nas bo ob 18.30. uri v bližnji restavraciji že čakala obilna večerja.
Našega dneva še ne bo konec, saj bomo večer preživeli diskoteki, ki bo odprta izključno za nas ali pa morda še za kakšen drug razred osnovne šole. Vsak bo dobil eno brezalkoholno pijačo, nato pa se bomo v ritmih popularne glasbe vrteli, plesali in se zabavali ter tako na najbolj zabaven način zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta. 

Učenci na izletu potrebujejo
Pri raftingu kopalke, majico, rezervno obutev za v vodo (stare superge, copati za morje - japonke niso primerne), brisačo in vrečko za mokra oblačila, pri ostalih športnih igrah pa udobna oblačila in športno obutev. Pri paintballu svetujemo dodatne čevlje, vrečko za umazana oblačila in kakšen repelent. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena izleta
58,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 73 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, turističnega vodnika ali vodjo poti, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, obilno večerjo, vstopnino v diskoteko z eno brezalkoholno pijačo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. 
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno zdravstveno izkaznico.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, WOOP izzivi, WOOP fun walls, karting, bowling, glow golf, soba pobega oz. escape room, vožnja s SUP-i po Blejskem jezeru, rafting, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, zunanji trampolin park - Fun Park Zaka, pustolovski park, poletno sankanje, kopanje v Vodnem parku Bohinj, kopanje v Blejskem ali Bohinjskem jezeru z našim reševalcem iz vode, plezanje in abseiling, slackline, izlet s kanuji ali ladjico po Bohinjskem jezeru, odbojka na mivki, nogomet, animacija, zipline - 250 m, zipline BohinjSKI FLYer - polet preko svetovnega rekorda, zabavne igre Mal se zjagat, panoramski polet z letalom …
* OGLEDI: ogled Soteske Vintgar in Blejskega gradu, s pletnami na Blejski otok, z ladjico po Bohinjskem jezeru, panoramski polet z letalom, izlet na Vogel in do slapu Savice, kolesarski izlet po Bledu ali Bohinju, sprehod po Bledu, obisk Nordijskega centra Planica, obisk Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani ...
* OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, piknik, picerija, Mc Donald's.
* VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, nočni karting, ogled kino predstave, disco bowling, druženje ob ognju in glasbi. 

Nazaj