NOVO 2021 NA OBALI 6 / 43,99 €

NOVO 2021 NA OBALI 6 / 43,99 eur
09.45 Prihod v Logatec
10.00 Bodyfying oz. vetrovnik - letenje kot ptica - le kaj je to?
- 1. v Sloveniji s to ponudbo
13.00 Kosilo v Mc Donald's-u ali restavraciji / doplačilo, po želji
- lahko tudi zdrav obrok
14.30 Animacijske igre na plaži
16.00 Kopanje v morju
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
17.30 Pica na plaži / cela pica na učenca
19.00 Odhod domov ali diskoteka oz. kino / doplačilo, po želji 

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bodo dobili na dogovorjenem mestu v Logatcu, nato pa se bomo podali na edinstveno aktivnosti, in sicer na t. i. bodyflying. Na začetku nam bo inštruktor podrobno prestavil celoten postopek priprave na let v vetrovniku ter pravila in postopke za varno letenje, nato pa si bomo ogledali še video predstavitev letenja v vetrovniku. V nadaljevanju si bomo oblekli kombinezone za letenje, v ušesa si bomo vstavili čepke, ki absorbirajo zvok, na glavo pa si bomo namestili očala in čelado, in letenje, kot ptica se bo lahko pričelo. :) Med letom se boste zagotovo počutili naravnost odlično, saj vas bodo prevzeli občutki neizmernega zadovoljstva, svobode in veselja, in kar je najbolj pomembno - občutili boste, kaj pomeni izpolniti svoje sanje in poleteti. To aktivnost morate obvezno preizkusiti. :)

Naš izlet bomo z avtobusom nadaljevali proti slovenski obali, kjer se bomo ob približno 13.00. uri okrepčali v Mc Donald’s-u ali restavraciji (doplačilo, po želji), nato pa se bomo podali na eno od številnih plaž, kjer se bomo preprosto prepustili sončku, da nas razvaja, :) hkrati pa bo na plaži na voljo dovolj prostega časa za kakšen sladoled in animacijske igre, seveda pa se bomo lahko kopali tudi v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel kar naš reševalec iz vode. Prostega časa za razne športne igre na plaži bo dovolj, a prepričani smo, da nam bo dan poln zabave in doživetij kar prehitro minil.

Ob približno 17.30. uri bomo po vsej verjetnosti ponovno že krepko lačni in zato bo sledila okusna večerja, in sicer nam bodo pice dostavili kar na plažo. :) Možnost pa je, da bi za zaključek nepozabnega dneva večer preživeli v diskoteki (doplačilo, po želji), ki bi bila odprta izključno za nas ali pa morda še za kakšen drug razred osnovne šole. Vsak bi dobil eno brezalkoholno pijačo, nato pa bi se v ritmih popularne glasbe vrteli, plesali in se zabavali in tako na zanimiv način zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta. Namesto diskoteke bi si lahko v bližnji kinodvorani ogledali kakšen avanturistični film (doplačilo, po želji).

Učenci na izletu potrebujejo
Kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
43,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 55 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, pico na plaži in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Učenci, ki se bodo želeli udeležiti vetrovnika in kopanja v morju, morajo na dan izleta imeti pisno potrdilo svojih staršev; izjavo vam ob prijavi posredujemo mi!

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, WOOP trampolin park, escape room, karting, WOOP karting, SUP, pedalini, paintball, pustolovski park, letenje v vetrovniku - bodyflying, bowling, disco bowling, vodne igre na suhem Get - Wet - le kaj je to?, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z
 ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
> OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše, Hiše eksperimentov ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, kino, nočni karting, disco bowling, druženje na plaži ob sončnem zahodu.

Nazaj