NOVO 2024 NA OBALI 4 / 45,99 €

NOVO 2024 NA OBALI 4 / 45,99 eur
09.00 Prihod v Ljubljano
09.15 Ogled filma v kinu
12.30 Kosilo v restavraciji na obali
14.00 Adrenalinska vožnja s "speedboat-om" po morju
15.00 Kopanje v morju
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
17.30 Sprehod po Piranu
19.30 Bowling in pica med igranjem / doplačilo, po želji
20.30 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.00. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Ljubljani, nato pa si bomo za začetek naše pustolovščine v kinodvorani ogledali kakšen zanimiv film. Po ogledu filma se bomo z avtobusom zapeljali proti slovenski obali, kjer nas bo ob 12.30. uri že čakalo okusno kosilo, nato pa se bomo odpravili na eno od številnih slovenskih plaž, kjer bomo naš izlet nadaljevali s težko pričakovano adrenalinsko vožnjo s “speedboat-om” po morju. Za začetek se bomo razdelili po sedem učencev na skupino, nato pa se bo vožnja s hitrim čolnom po morju lahko pričela. Prepričani smo, da tako hitre in atraktivne vožnje po morju še niste doživeli. :)
V nadaljevanju našega izleta se bomo preprosto prepustili sončku, da nas razvaja, :) hkrati pa bo na plaži na voljo dovolj prostega časa za kopanje v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel kar naš reševalec iz vode; prepričani smo, da nam bo dan poln zabave in doživetij kar prehitro minil.
Ob 17.30. uri se bomo podali na krajši sprehod po Piranu, ki slovi kot najlepše slovensko mesto. Skupaj se bomo sprehodili čez Tartinijev trg, se povzpeli do cerkvice Sv. Jurija, si tako ogledali Piran še iz ptičje perspektive, se morda ustavili na kakšnem sladoledu …
Za zaključek nepozabnega dneva bi večer lahko preživeli na bowlingu (doplačilo, po želji). Za začetek bi dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji nam bi podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi in zabavni igri bi se lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :) V uri, ki bi bila pred nami, bi med seboj tekmovali, kdo bo naredil največ t. i. strike-ov (zadetkov vseh desetih kegljev) oz. spare-ov (zadetkov preostalih kegljev z drugim metom). Da pa med igranjem ne bomo ostali lačni, si bomo ob igranju za večerjo lahko naročili kar okusne pice (doplačilo, po želji).

Učenci na izletu potrebujejo
Kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena izleta
45,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 62 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti in oglede po programu, turističnega vodnika ali vodjo poti, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, vstopnico za kino, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno zdravstveno izkaznico.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, WOOP izzivi, WOOP fun walls, karting, bowling, glow golf, soba pobega oz. escape room, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, pustolovski park, vožnja s SUP-i, pedalini in kajaki, adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, vožnja s kavčem in tubami po morju, vodne igre oz. animacija na suhem Get - Wet, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, snorklanje, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
* OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše …
* OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
* VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke, kino, nočni karting, disco bowling s pico, druženje na plaži ob sončnem zahodu in pici.

Nazaj