SLOVENSKA OBALA / 77,99 €


2-DNEVNA PUSTOLOVŠČINA NA SLOVENSKI OBALI / 77,99 eur
09.45 Prihod v Žusterno pri Kopru
10.00 Kopanje v bazenih Aquaparka Žusterna
13.00 Bowling
14.30 Kosilo v Mc Donad’s-u / doplačilo, po želji
16.00 Kopanje v morju
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
17.00 Športne igre na plaži v Portorožu: odbojka na mivki, nogomet ...
18.00 Večerja in nastanitev
20.00 Diskoteka / doplačilo, po želji

_ _ _ _
09.00 Zajtrk
10.00 Športne igre na plaži v Portorožu: odbojka na mivki, nogomet ...
12.00 Kopanje v morju
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
13.30 Pica na plaži / cela pica na učenca
15.00 Paintball ali party ladjica / doplačilo, po želji
17.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili pri bazenih Aquparka Žusterna v Kopru, nato pa se bomo prepustili užitkom največjega vodnega parka na slovenski obali. Na več kot 1.200 m2 veliki površini nam bodo v zunanjih in notranjih vodnih površinah z morsko in navadno vodo na voljo številne atrakcije: bazen z valovi, bazen s podvodnimi masažami, toboganom, igrali, masažnimi šobami oz. jacuzziji … :)

Ob približno 13.00. uri bomo našo pustolovščino nadaljevali z izredno zanimivo igro bowling. Za začetek bomo dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji nam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje v tej zabavni igri se bo lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :) V uri, ki bo pred nami, bomo med seboj tekmovali, kdo bo naredil največ t. i. strike-ov (zadetkov vseh desetih kegljev) oz. spare-ov (zadetkov preostalih kegljev z drugim metom).

V nadaljevanju se bomo okrepčali z okusnim kosilom v Mc Donald’s-u (doplačilo, po želji), nato pa se bomo z avtobusom zapeljali do portoroške plaže, kjer se bomo preprosto prepustili sončku, da nas razvaja. :) Na plaži bo dovolj prostega časa za kakšen sladoled, tekmovanje v odbojki na mivki, morda v nogometu ... seveda pa se bomo lahko kopali tudi v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel kar naš reševalec iz vode. Prostega časa za razne športne igre na plaži bo dovolj, a prepričani smo, da nam bo dan poln zabave in doživetij kar prehitro minil.

Ob približno 18.00. uri se bomo zapeljali do našega prenočišča, ki je s svojo lokacijo primeren za mladinske skupine, katerim sproščeno vzdušje, številne aktivnosti, lepota in mir, nadomeščajo popolno udobje modernih hotelov. A našega večera s tem še ne bo konec, saj bomo lahko večer preživeli še v diskoteki (doplačilo, po želji), ki bi bila odprta izključno za nas ali pa morda še za kakšen drug razred osnovne šole. Vsak bi dobil eno brezalkoholno pijačo, nato pa bi se v ritmih popularne glasbe vrteli, plesali in se zabavali in tako na zanimiv način zaključili nepozabni dan.

Ker bomo po napornem dnevu utrujeni in bomo želeli malo podaljšali spanec, :) bomo slastni zajtrk imeli ob 09.00. uri, nato pa se bomo z avtobusom ponovno zapeljali do portoroške plaže, kjer bomo v odbojki na mivki napovedali revanšo skupini, katera nas je prejšnji dan premagala, seveda pa se bomo lahko tudi danes kopali tudi v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel naš reševalec iz vode.

Ob 13.30. uri bomo po vsej verjetnosti že krepko lačni in zato bo sledilo okusno kosilo, in sicer nam bodo pice dostavili kar na plažo, :) nato pa bosta na voljo dve aktivnosti, in sicer paintball ali pa t. i. party ladjico (doplačilo, po želji). Pri paintballu se bomo za začetek razdelili v dve skupini, inštruktor paintballa nam bo razložil pravila tekmovanja, preoblekli se bomo v vojaška oblačila, si nadeli zaščitne maske in bojne pripomočke in tekmovanje se bo lahko pričelo. Res je, da se pri paintballu med seboj streljamo s posebnimi puškami, vendar vam zagotavljamo, da gre za varen šport. Statistični podatki celo kažejo, da je varnejši od kegljanja, tenisa, plavanja in drugih običajnih športov. Prepričani smo, da se boste ob packanju in ob pogledih na popackane prijatelje pošteno nasmejali. :) V tekmovanju in preizkušanju prednosti timskega dela in strategije se bomo morali natančno držati navodil inštruktorja, sicer bomo hitro diskvalificirani iz igre.
Po želji se bomo lahko podali tudi na party ladjico, kjer se bomo ob zvokih popularne glasbe podali na panoramsko vožnjo ob slovenski obali; priporočamo, da s seboj prinesete MP3 glasbo po vaših okusih. :)

Ob približno 17.00. uri bomo počasi zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta, sledila pa bo le še vožnja proti domu.

Učenci na izletu potrebujejo
Kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, pri kopanju v Aquaparku Žusterna primerno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. Pri paintballu svetujemo dodatne čevlje, vrečko za umazana oblačila in kakšen repelent. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
77,99 eur na učenca ob prijavi 45 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo in večerjo, nočitev z zajtrkom v prenočišču na slovenski obali in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Turistična taksa ni vključena v ceno izleta; cca. 2,50 eur na osebo se plača na licu mesta. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 45 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Učenci, ki se bodo želeli udeležiti kopanja v morju in paintballa, morajo na dan izleta imeti pisno potrdilo svojih staršev; izjavo vam ob prijavi posredujemo mi!

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, WOOP trampolin park, escape room, karting, WOOP karting, SUP, pedalini, paintball, pustolovski park, letenje v vetrovniku - bodyflying, bowling, disco bowling, vodne igre na suhem Get - Wet - le kaj je to?, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z
 ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
> OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše, Hiše eksperimentov ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, kino, nočni karting, disco bowling, druženje na plaži ob sončnem zahodu.

Nazaj