LJUBLJANA 5 / 45,99 €


PUSTOLOVŠČINA V LJUBLJANI 5 / 45,99 eur
09.45 Prihod v Ljubljano
10.00 Karting: tekmovanje + tri gratis vožnje za najbolj vzorne voznike
12.00 WOOP bowling: tekmovanje + nagrada za tri najboljše igralce
14.00 Kosilo v restavraciji - lahko tudi zdrav obrok :)
15.30 Kopanje v Atlantisu
18.00 Kino v Koloseju / doplačilo, po želji
20.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Ljubljani, nato pa se bomo za začetek naše pustolovščine podali na težko pričakovan karting. Inštruktorji nam bodo sprva seveda pojasnili osnovna pravila in navodila, v naslednjih minutah pa bomo močno vrteli volane, drseli skozi ovinke in med seboj tekmovali. :) Naj omenimo, da pri tekmovanju ne bomo upoštevali samo najboljših rezultatov, temveč tudi eleganco vožnje. Saj poznate: »umirjen voznik je hkrati tudi varen voznik«! :) Pri vožnji se bo vredno potruditi, saj bodo trije najbolj vzorni vozniki dobili brezplačno vožnjo. :)
Naš izlet bomo nadaljevali z obiskom WOOP bowling centra, kjer bomo za začetek dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji nam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi igri se bo lahko pričelo. V dobri uri, ki bo pred nami, bomo med seboj tekmovali, kdo bo naredil največ t. i. strike-ov (zadetkov vseh desetih kegljev) oz. spare-ov (zadetkov preostalih kegljev z drugim metom), seveda pa med igranjem ne bomo pozabili na glasbeno vzpodbudo, ki vas bo poleg sošolcev spodbujala, da boste čim boljši. Naj omenimo, da se bo v igranju bowlinga vredno potruditi, saj bodo po zaključenem tekmovanju trije najboljši igralci nagrajeni s praktičnimi nagradami. :)
V nadaljevanju našega izleta se bomo v restavraciji nekoliko okrepčali, nato pa se bomo ob približno 15.30. uri prepustili vodnim užitkom in številnim atrakcijam Vodnega mesta Atlantis: bazen z valovi, centralni atol, dva tobogana s skupno dolžino 135 m, divja reka, bazen doživetij s podzemno jamo, številne masažne šobe oz. jacuzziji, gejzirji, vodni slapovi …
Našega dneva še ne bo konec, saj bo sledil še ogled filma v Koloseju (doplačilo, po želji). Ogledali si bomo kakšen avanturistični film in tako na zanimiv način zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta.

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila in športno obutev, pri kopanju v Vodnem mestu Atlantis pa kopalke, brisačo, primerno obutev in kakšno vrečko za mokra oblačila. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
45,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. 
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, izzivi, karting, bowling, glow golf, escape room, rafting, paintball ali indoor paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, VR - virtualna resničnost, kopanje v Vodnem mestu Atlantis ali kopanje v Atlantisu z animatorji, vodne igre oz. animacija na suhem Get - Wet - le kaj je to, odbojka na mivki, nogomet, pustolovski park na Krvavcu, Postojni ali v Vačah, vožnja z ladjico po Ljubljanici, kolesarski izlet, kajak šola, letenje v vetrovniku - bodyflying …
* OGLEDI: sprehod po Plečnikovi Ljubljani, vožnja z ladjico po Ljubljanici, obisk Ljubljanskega gradu z vzpenjačo, obisk Citypark-a, Hiše iluzij, Hiše eksperimentov, živalskega vrta, različnih muzejev, Velike Planine ...
* OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, Pica da te kap, piknik, Mc Donald’s.
* VEČERNA ZABAVA: nočni karting, WOOP bowling, ogled kino predstave, 3D kino.

Nazaj