ČATEŽ 2 / 41,99 €


PUSTOLOVŠČINA V ČATEŽU 2 / 41,99 eur
09.45 Prihod na dogovorjeno mesto
10.00 Skakanje na trampolinih Flypark - največji
zunanji trampolin park v Sloveniji
12.00 Kopanje v Čateških toplicah:
- malica iz nahrbtnika
- tobogani: mini kamikaza, boomerang,
black hole, space bowl ...
- bazen z valovi, 450 m počasne reke ...
17.00 Pozno kosilo v piceriji ali restavraciji / doplačilo, po želji
18.30 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu na Dolenjskem, nato pa se bomo za začetek naše pustolovščine podali v trampolin park Flypark, ki velja za največji zunanji trampolin park v Sloveniji. Trampolin park ponuja več kot 680 m2 skakalnih površin in zajema več različnih atrakcij, kot so: prosto skakanje, interaktivne video igre, Airbag, Ninja park, Parkour poligon, Battle beam, tobogan in High performance trampolin. Gre za pravo avanturo oz. zabavno presenečenje in v to se boste lahko prepričali tudi sami. ;) Za lažjo predstavo, kako trampolini zgledajo, pa si lahko pogledate na povezavi: Flypark …
Ob približno 11.00. uri se bomo z avtobusom zapeljali do Čateških toplic, kjer se bomo prepustili užitkom poletne Termalne riviere, ki velja za največji zunanji bazenski kompleks v Sloveniji in širši okolici. V urah, ki bodo pred nami, bomo lahko na več kot 10.000 m2 veliki termalni površini odkrivali nešteto vodnih užitkov. Na voljo nam bodo številne atrakcije, kot so: adrenalinski trojček toboganov, gusarski otok, 450-metrska počasna reka, bazena s podvodnimi masažnimi šobami, vodno gobo, bazen z valovi (morje na celini), bazen z drčami ... :) Prepričani smo, da vas tudi spusti po številnih toboganih ne bodo pustili ravnodušne. A si morda upate spustiti po t. i. mini kamikaza toboganu ali pa po »black hole« toboganu s posebnimi svetlobnimi učinki, ki je dolg kar 87 metrov? Kaj pa morda po toboganu z boomerang učinkom, ki je visok kar 14 metrov? Ta hrabri zagotovo ne bodo oklevali niti pred toboganom z lijakom oz. »space bowl-om«, ki je z višino 10-ih metrov in povprečnim naklonom 40% edini takšnega tipa v Evropi. To morate resnično doživeti! :)
Ob 17.00. uri si bomo v bližnji restavraciji privoščili okusno pozno kosilo (doplačilo, po želji), nato pa se bomo pod vplivom lepih vtisov in dobre volje okoli 18.30. uri počasi začeli vračati proti domu.

Učenci na izletu potrebujejo
Pri kopanju kopalke, brisačo, primerno obutev in kakšno vrečko za mokra oblačila, pri ostalih športnih igrah udobna oblačila, pa na sončno kremo ne pozabiti. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena izleta
41,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 56 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, turističnega vodnika ali vodjo poti, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, vstopnino v Termalno riviero, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. 
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno zdravstveno izkaznico.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, WOOP izzivi, WOOP fun walls, karting, bowling, glow golf, soba pobega oz. escape room, rafting, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, VR - virtualna resničnost, odbojka na mivki, nogomet, pustolovski park na Krvavcu, Postojni ali v Vačah, vožnja z ladjico po Ljubljanici, kolesarski izlet, kajak šola ...
* OGLEDI: ogled kartuzije Pleterje, Kostanjeviške jame, Novega mesta, Baze 20 ...
* OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, Pica da te kap, piknik, Mc Donald’s.
* VEČERNA ZABAVA: nočni karting, WOOP bowling in pica med igranjem, ogled kino predstave, 3D kino.

Nazaj