ČATEŽ 2 / 41,99 €


PUSTOLOVŠČINA V ČATEŽU 2 / 41,99 eur
09.00 Prihod na Otočec
09.15 Različne aktivnosti v pustolovskem parku:
- 4 plezalne poti, 46 plezalnih pustolovščin ...
12.30 Kopanje v Čateških toplicah:
- tobogani: mini kamikaza, boomerang,
black hole, space bowl ...
18.00 Večerja v piceriji ali restavraciji / doplačilo, po želji
19.30 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.00. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu na Otočcu, nato pa se bomo za začetek naše pustolovščine podali v pustolovski park, ki velja za park doživetij in je zgrajen brez večjih posegov v naravno okolje gozda ter je zato okolju prijazen. Park tako ponuja ekološko ozaveščene pustolovščine za zdravo in zabavno preživljanje prostega časa v naravi, saj so plezalne pustolovščine v gozdu razvrščene tako, da se prilagajajo naravni razporeditvi drevesnih stebel, vej in krošenj. Pred vstopom v park bomo imeli na voljo nekaj prostega časa za malico, nato pa nas bodo prevzeli inštruktorji. Za začetek se bomo razdelili v skupine, inštruktorji nam bodo razložili nekaj osnovnih podatkov in pustolovščine se bodo lahko pričele. Program fizično sicer ni zahteven in je povsem varen, vendar smo prepričani, da vam bodo različne pustolovščine v parku, kjer je kar 46 različnih doživetij, 4 različno zahtevne poti s flying fox-i (le kaj je to?) ... in še bi lahko naštevali, pošteno pognale adrenalin po žilah. :)
Ob približno 12.00. uri se bomo z avtobusom zapeljali do Čateških toplic, kjer se bomo prepustili užitkom poletne Termalne riviere, ki velja za največji zunanji bazenski kompleks v Sloveniji in širši okolici. V urah, ki bodo pred nami, bomo lahko na več kot 10.000 m2 veliki termalni površini odkrivali nešteto vodnih užitkov. Na voljo nam bodo številne atrakcije, kot so: adrenalinski trojček toboganov, gusarski otok, 450-metrska počasna reka, bazena s podvodnimi masažnimi šobami, vodno gobo, bazen z valovi (morje na celini), bazen z drčami ... :) Prepričani smo, da vas tudi spusti po številnih toboganih ne bodo pustili ravnodušne. A si morda upate spustiti po t. i. mini kamikaza toboganu ali pa po »black hole« toboganu s posebnimi svetlobnimi učinki, ki je dolg kar 87 metrov? Kaj pa morda po toboganu z boomerang učinkom, ki je visok kar 14 metrov? Ta hrabri zagotovo ne bodo oklevali niti pred toboganom z lijakom oz. »space bowl-om«, ki je z višino 10-ih metrov in povprečnim naklonom 40% edini takšnega tipa v Evropi. To morate resnično doživeti! :)
Pod vplivom lepih vtisov in dobre volje se bomo ob 18.00. uri počasi začeli vračati proti domu, po predhodnem dogovoru pa vam lahko organiziramo še večerjo v piceriji ali restavraciji (doplačilo, po želji).

Učenci na izletu potrebujejo
Pri kopanju kopalke, brisačo, primerno obutev in kakšno vrečko za mokra oblačila, pri ostalih športnih igrah udobna oblačila, pa na sončno kremo ne pozabiti. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
41,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 56 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, vstopnino v Termalno riviero, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. 
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, izzivi, escape room, karting, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, pustolovski park, razne športne igre: odbojka na mivki, tenis, badminton, fitnes, tekmovanje v lokostrelstvu, izlet s kanuji po Krki, kolesarski izlet, pohodništvo, kopanje v Čateških, Šmarjeških, Dolenjskih Toplicah ...
* OGLEDI: ogled kartuzije Pleterje, Kostanjeviške jame, Novega mesta, Baze 20 ...
* OBROKI NA IZLETU: kosilo in večerja v restavraciji, picerija, piknik.
* VEČERNA ZABAVA: druženje ob glasbi, ogled kino predstave, nočni karting, disco bowling.

Nazaj