DOLENJSKA 1 / 37,99 €


PUSTOLOVŠČINA NA DOLENJSKEM 1 / 37,99 eur
10.00 Prihod na Otočec
10.15 Različne aktivnosti v pustolovskem parku:
- 4 plezalne poti, 46 plezalnih pustolovščin ...
13.00 Kosilo v piceriji ali Mc Donald's-u / doplačilo, po želji
14.30 Kopanje v Termah Šmarješke Toplice ali Dolenjske Toplice
18.30 Kino v Novem mestu ali bowling
20.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 10.00. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu na Otočcu, nato pa se bomo za začetek naše pustolovščine podali v pustolovski park, ki velja za park doživetij in je zgrajen brez večjih posegov v naravno okolje gozda ter je zato okolju prijazen. Park tako ponuja ekološko ozaveščene pustolovščine za zdravo in zabavno preživljanje prostega časa v naravi, saj so plezalne pustolovščine v gozdu razvrščene tako, da se prilagajajo naravni razporeditvi drevesnih stebel, vej in krošenj. Pred vstopom v park bomo imeli na voljo nekaj prostega časa za malico, nato pa nas bodo prevzeli inštruktorji. Za začetek se bomo razdelili v skupine, inštruktorji nam bodo razložili nekaj osnovnih podatkov in pustolovščine se bodo lahko pričele. Program fizično sicer ni zahteven in je povsem varen, vendar smo prepričani, da vam bodo različne pustolovščine v parku, kjer je kar 46 različnih doživetij, 4 različno zahtevne poti s flying fox-i (le kaj je to?) ... in še bi lahko naštevali, pošteno pognale adrenalin po žilah. :)

Ob 13.00. uri oz. ko bo adrenalin že nekoliko popustil, se bomo v piceriji ali Mc Donald's-u okrepčali s kosilom (doplačilo, po želji), nato pa se bomo podali na kopanje v Šmarješke ali Dolenjske Toplice. V urah, ki bodo pred nami, se bomo prepustili užitkom bazenov s temperaturo vode od 27°C do 32 °C. Ker je termalna voda vir užitka, se boste v to lahko prepričali tudi sami; številne atrakcije, kot so vodni slapovi, zavese, gejzirji, zračne masaže, notranji in zunanji bazeni ... vas zagotovo ne bodo pustile ravnodušne. :)

Ob približno 18.30. uri bomo obiskali še kino v Novem mestu, kjer si bomo ogledali kakšen avanturističen film in tako na zanimiv način zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta. Namesto ogleda filma bi se lahko odločili, za izredno zanimivo in zabavno igro, in sicer bowling. Za začetek bomo dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji nam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi igri se bo lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? V dobri uri, ki bo pred nami, bomo med seboj tekmovali kdo bo naredil največ t. i. strike-ov (zadetkov vseh desetih kegljev) ter spare-ov (zadetkov preostalih kegljev z drugim metom).

Učenci na izletu potrebujejo
Pri kopanju kopalke, brisačo in primerno obutev, pri ostalih športnih igrah udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
37,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 49 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, vstopnico za kino in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, escape room, karting, paintball, pustolovski park, razne športne igre: odbojka na mivki, tenis, badminton, fitnes, tekmovanje v lokostrelstvu, izlet s kanuji po Krki, kolesarski izlet, pohodništvo, kopanje v Čateških, Šmarjeških, Dolenjskih Toplicah ...
> OGLEDI: ogled kartuzije Pleterje, Kostanjeviške jame, Novega mesta, Baze 20 ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo in večerja v restavraciji, picerija, piknik.

> VEČERNA ZABAVA: druženje ob glasbi, ogled kino predstave, nočni karting, disco bowling.

Nazaj