PETER KLEPEC 2 / 31,99 €


PUSTOLOVŠČINA V DEŽELI PETRA KLEPCA 2 / 31,99 eur
10.00 Prihod v Osilnico
10.30 Pustolovski ali adrenalinski park:
- 20 različnih pustolovščin
- 20 metrski prosti pad
zip line ...
13.30 Kosilo v restavraciji
15.00 Športne igre: odbojka, nogomet ...
16.00 Rafting po reki Kolpi ali paintball / doplačilo, po želji
19.00 Odhod domov ali večer ob ognju

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 10.00. uri se bomo dobili v Osilnici, nato pa se bomo za začetek naše nepozabne pustolovščine podali na 8 m visoki poligon, kjer bomo pod budnim nadzorom inštruktorjev izvajali vnaprej pripravljene naloge. Program adrenalinskega parka fizično sicer ni zahteven in je povsem varen, a nam bo pošteno pognal adrenalin po žilah. V približno treh urah bomo tako premagovali strah in testirali svoj pogum pri hoji čez viseče mostove, stopnice in visečo mrežo, pri guganju na orjaški gugalnici ... preizkusili se bomo lahko tudi na stebru hrabrih in še marsikje. Vas je morda že kaj strah? :)
Po predhodnem dogovoru lahko namesto adrenalinskega parka obiščemo pustolovski park. Naj omenimo, da je pustolovski park park doživetij in je zgrajen brez večjih posegov v naravno okolje gozda ter je zato okolju prijazen. Park tako ponuja ekološko ozaveščene pustolovščine za zdravo in zabavno preživljanje prostega časa v naravi, saj so plezalne pustolovščine v gozdu razvrščene tako, da se prilagajajo naravni razporeditvi drevesnih stebel, vej in krošenj.V nadaljevanju se bomo sprva okrepčali s slastnim kosilom, nato pa bomo imeli na voljo nekaj prostega časa za kakšno tekmovanje v odbojki, morda v nogometu ...

Ob približno 16.00. uri bomo naš izlet nadaljevali z rafti po čudoviti Kolpi (doplačilo, po želji), ki ima sloves najtoplejše slovenske reke, lahko pa se boste odločili tudi za paintball (doplačilo, po želji). Če se boste odločili za spust po reki, naj omenimo, da je spust nezahteven in nenevaren, a kljub temu bomo premagali kar nekaj brzic 2. in 3. težavnostne stopnje. Vsi učenci, ki se bodo raftinga udeležili, bodo dobili čelado, plavalni jopič, neoprensko obleko, po potrebi pa tudi vetrovko. Sam rafting je nekoliko drugačen, kot ste ga morda že videli, slišali zanj ali ga preizkusili drugje. Tu bomo denimo med seboj tekmovali, kdo bo prej prišel na cilj, se zibali na brzicah, se vrteli, med seboj špricali, se kdaj celo prekucnili v vodo ... :)
V primeru, da se boste odločili za paintball, naj omenimo, da je naš poligon paintballa velik kar 50.000 m2 in velja za večjega v Sloveniji. Res je, da se pri paintballu med seboj streljamo s posebnimi puškami in da se bomo ob packanju in ob pogledih na popackane prijatelje pošteno nasmejali, :) vendar vam zagotavljamo, da gre za varen šport. Statistični podatki celo kažejo, da je varnejši od kegljanja, tenisa, plavanja in drugih običajnih športov. Inštruktor paintballa nam bo razložil pravila tekmovanja, preoblekli se bomo v vojaška oblačila, si nadeli zaščitne maske in bojne pripomočke, nato pa se bomo razdelili v dve skupini in igra se bo lahko začela. V tekmovanju in preizkušanju prednosti timskega dela in strategije se bomo morali natančno držati navodil inštruktorja, sicer bomo hitro diskvalificirani iz igre.

Po približno dve urnem raftingu bomo priveslali na cilj, kjer nas bodo že čakala suha oblačila, nato pa se bomo ob približno 19.00. uri polni dobre volje počasi začeli vračati proti domu. Možnost pa je, da bi ob zaključku naše pustolovščine večer preživeli še ob ognju in druženju s sošolci, po predhodnem dogovoru pa se lahko dogovorimo tudi za ples ob zvokih popularne glasbe. :) Predlagamo, da s seboj prinesete kakšno zgoščenko oz. CD ali MP3 glasbo po vaših okusih.

Učenci na izletu potrebujejo
Pri raftingu kopalke, majico, rezervno obutev za v vodo (stare superge, copati za morje - japonke niso primerne), brisačo in vrečko za mokra oblačila, pri ostalih športnih igrah pa udobna oblačila in športno obutev. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
31,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 43 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, escape room, karting bowling, paintball, adrenalinski ali pustolovski park, orjaška gugalnica, spust po 130 m dolgi jeklenici, zip line 300 m, plezanje in abseiling, rafting po Kolpi ali Krki, robinzonsko čolnarjenje, odbojka na mivki in druge športne igre, zabavne igre Petra Klepca, s SUP-i po Kolpi in slackline, kopanje v Čateških, Šmarjeških, Dolenjskih Toplicah ...
> OGLEDI: ogled vasice iz 18. stol., kostelskega gradu, kovačije Gorše, Mirtoviškega potoka, ribogojnice Knavs, pragozda Krokar, ogled gradu v Ribnici in muzeja suhe robe in čarovništva ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo in večerja v restavraciji, picerija, piknik.
> VEČERNA ZABAVA: druženje ob ognju in glasbi, ogled kino predstave, nočni karting, disco bowling.

Nazaj