PETER KLEPEC 2 / 29,99 €


PUSTOLOVŠČINA V DEŽELI PETRA KLEPCA 2 / 29,99 eur
10.00 Prihod v Osilnico
10.15 Plezanje in abseiling
11.30 Lokostrelstvo
12.30 Kosilo v restavraciji
14.00 Animacijske igre Petra Klepca
15.00 Paintball ali rafting po Kolpi ali pustolovski park
18.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 10.00. uri se bomo dobili v Osilnici, nato pa se bomo za začetek naše nepozabne pustolovščine podali na plezalno steno, kjer se bomo preizkusili v plezalnih tehnikah in premagovanju strahu pred višino. :) A ne skrbite, aktivnost ni nevarna, saj je varnost naša prva skrb in zato bo zanjo popolnoma poskrbljeno, hkrati pa bo obiskovalcem na voljo tudi naša vrhunska varnostna oprema.

V nadaljevanju se bomo pomerili v lokostrelstvu v tarčo, nato pa se bomo v restavraciji okrepčali s slastnim kosilom. Sledile bodo animacijske igre Petra Klepca, ki pa naj za enkrat ostanejo skrivnost. ;) Edino, kar boste potrebovali, so tekmovalni duh, dobra volja in nasmeh; zabava in obilica smeha bosta zagotovljena. ;)

Ob približno 15.00. uri bodo na voljo različne aktivnosti, in sicer paintball ali rafting po Kolpi ali pustolovski park. Če se boste odločili za paintball, naj omenimo, da je naš poligon paintballa velik kar 50.000 m2 in velja za večjega v Sloveniji. Res je, da se pri paintballu med seboj streljamo s posebnimi puškami in da se bomo ob packanju in ob pogledih na popackane prijatelje pošteno nasmejali, :) vendar vam zagotavljamo, da gre za varen šport. Statistični podatki celo kažejo, da je varnejši od kegljanja, tenisa, plavanja in drugih običajnih športov. Inštruktor paintballa nam bo razložil pravila tekmovanja, preoblekli se bomo v vojaška oblačila, si nadeli zaščitne maske in bojne pripomočke, nato pa se bomo razdelili v dve skupini in igra se bo lahko začela. V tekmovanju in preizkušanju prednosti timskega dela in strategije se bomo morali natančno držati navodil inštruktorja, sicer bomo hitro diskvalificirani iz igre.
Če si paintballa ne boste želeli, bo na voljo tudi spust z rafti po čudoviti Kolpi, ki ima sloves najtoplejše slovenske reke. Spust po reki je nezahteven in nenevaren, a kljub temu bomo premagali kar nekaj brzic 2. in 3. težavnostne stopnje. Vsi učenci, ki se bodo raftinga udeležili, bodo dobili čelado, plavalni jopič, neoprensko obleko, po potrebi pa tudi vetrovko. Sam rafting je nekoliko drugačen, kot ste ga morda že videli, slišali zanj ali ga preizkusili drugje. Tu bomo denimo med seboj tekmovali, kdo bo prej prišel na cilj, se zibali na brzicah, se vrteli, med seboj špricali, se kdaj celo prekucnili v vodo ... :).
Namesto paintballa ali raftinga se boste lahko odločili za obisk pustolovskega parka, ki velja za park doživetij in je zgrajen brez večjih posegov v naravno okolje gozda ter je zato okolju prijazen. Park tako ponuja ekološko ozaveščene pustolovščine za zdravo in zabavno preživljanje prostega časa v naravi, saj so plezalne pustolovščine v gozdu razvrščene tako, da se prilagajajo naravni razporeditvi drevesnih stebel, vej in krošenj.


Ob približno 18.00. uri se bomo polni dobri volje in prijetno utrujeni z avtobusom začeli vračati proti domu, kjer bomo zaključili nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta.

Učenci na izletu potrebujejo
Pri raftingu kopalke, majico, rezervno obutev za v vodo (stare superge, copati za morje - japonke niso primerne), brisačo in vrečko za mokra oblačila, pri ostalih športnih igrah pa udobna oblačila in športno obutev. Pri paintballu svetujemo dodatne čevlje, vrečko za umazana oblačila in kakšen repelent. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
29,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 39 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Učenci, ki se bodo želeli udeležiti paintballa, morajo na dan izleta imeti pisno potrdilo svojih staršev; izjavo vam ob prijavi posredujemo mi!

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, escape room, karting, WOOP karting, paintball, adrenalinski ali pustolovski park, orjaška gugalnica, spust po 130 m dolgi jeklenici, zip line 300 m, plezanje in abseiling, rafting po Kolpi ali Krki, robinzonsko čolnarjenje, odbojka na mivki in druge športne igre, zabavne igre Petra Klepca, s SUP-i po Kolpi in slackline, kopanje v Čateških, Šmarjeških, Dolenjskih Toplicah, bowling ...
> OGLEDI: ogled vasice iz 18. stol., kostelskega gradu, kovačije Gorše, Mirtoviškega potoka, ribogojnice Knavs, pragozda Krokar, ogled gradu v Ribnici in muzeja suhe robe in čarovništva ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo in večerja v restavraciji, picerija, piknik.
> VEČERNA ZABAVA: druženje ob ognju in glasbi, ogled kino predstave, nočni karting, disco bowling.

Nazaj