NOVO 2021 NA OBALI 4 / 42,99 €

NOVO 2021 NA OBALI 4 / 42,99 eur
09.45 Prihod v Koper
10.00 Kopanje v Aquaparku Žusterna ali ogled filma v kinu
12.30 Kosilo v Mc Donald's-u / doplačilo, po želji
14.00 Adrenalinska vožnja s "speedboat-om" po morju
15.00 Kopanje v morju in odbojka na mivki, nogomet ...
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
16.30 Kosilo v restavraciji
18.00 Sprehod po Piranu
20.00 Diskoteka ali bowling / doplačilo, po želji
22.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili pri bazenih Aquparka Žusterna v Kopru, nato pa se bomo prepustili užitkom največjega vodnega parka na slovenski obali. Na več kot 1.200 m2 veliki površini nam bodo v zunanjih in notranjih vodnih površinah z morsko in navadno vodo na voljo številne atrakcije: bazen z valovi, bazen s podvodnimi masažami, toboganom, igrali, masažnimi šobami oz. jacuzziji ... :)
Če si kopanja v vodnem parku ne boste želeli, se lahko po predhodnem dogovoru dogovorimo za ogled kakšnega zanimivega filma v bližnji kino dvorani.

Po treh urah kopanja oz. po ogledu filma se bomo najprej okrepčali v Mc Donald’s-u (doplačilo, po želji), nato pa bomo naš izlet nadaljevali s težko pričakovano adrenalinsko vožnjo s “speedboat-om” po morju. Za začetek se bomo razdelili po 7 učencev na skupino, nato pa se bo vožnja s hitrim čolnom po morju lahko pričela. Prepričani smo, da tako hitre in atraktivne vožnje po morju še niste doživeli. :)

V nadaljevanju našega izleta se bomo preprosto prepustili sončku, da nas razvaja, :) hkrati pa bo na plaži na voljo dovolj prostega časa za kopanje v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel kar naš reševalec iz vode, tekmovanje v odbojki na mivki, morda v nogometu …, a prepričani smo, da nam bo dan poln zabave in doživetij kar prehitro minil.

Ob 16.30. uri se bomo v naši restavraciji okrepčali z okusnim kosilom, nato pa se bomo podali na krajši sprehod po Piranu, ki slovi kot najlepše slovensko mesto. Skupaj si bomo ogledali Tartinijev trg, se sprehodili do cerkvice Sv. Jurija, si tako ogledali Piran še iz ptičje perspektive, se morda ustavili na kakšnem sladoledu …

Za zaključek nepozabnega dneva bi večer lahko preživeli v diskoteki (doplačilo, po želji), ki bi bila odprta izključno za nas ali pa morda še za kakšen drug razred osnovne šole. Vsak bi dobil eno brezalkoholno pijačo, nato pa bi se v ritmih popularne glasbe vrteli, plesali in se zabavali in tako na zanimiv način zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta. Možnost je tudi, da bi se za zaključek našega izleta podali na bowling (doplačilo, po želji). Za začetek bi dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji nam bi podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi in zabavni igri bi se lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :) V uri, ki bi bila pred nami, bi med seboj tekmovali, kdo bo naredil največ t. i. strike-ov (zadetkov vseh desetih kegljev) oz. spare-ov (zadetkov preostalih kegljev z drugim metom).

Učenci na izletu potrebujejo
Kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, pri kopanju v Aquaparku Žusterna primerno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posamezne aktivnosti.

Cena
42,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 54 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti in oglede po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Učenci, ki se bodo želeli udeležiti kopanja v morju, morajo na dan izleta imeti pisno potrdilo svojih staršev; izjavo vam ob prijavi posredujemo mi!

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, WOOP trampolin park, escape room, karting, WOOP karting, SUP, pedalini, paintball, pustolovski park, letenje v vetrovniku - bodyflying, bowling, disco bowling, vodne igre na suhem Get - Wet - le kaj je to?, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z
 ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
> OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše, Hiše eksperimentov ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, kino, nočni karting, disco bowling, druženje na plaži ob sončnem zahodu.

Nazaj