Pri naši agenciji sta varnost in zadovoljstvo udeležencev na prvem mestu, zato vse aktivnosti izvajajo posamezniki z ustrezno licenco in mladi turistični vodniki oz. spremljevalci, vsi udeleženci naših izletov pa so tudi osnovno nezgodno zavarovani. Na naših izletih je poudarek na druženju, sodelovanju in povezovanju učencev skozi ves dan izleta. ;)

Z vami že od leta 2007

Že od leta 2007 organiziramo nepozabne pustolovščine in pohvalimo se lahko z največjo izbiro izletov za osnovne šole.

Smo prilagodljivi

Vsi naši programi so prilagodljivi, kar pomeni, da lahko oblikujete program tudi po vaših željah; pohitite s prijavami.

Vedno več nas je

Vsako leto nam zaupa vedno več učencev in učiteljev; v preteklem letu je z nami potovalo več kot 3500 učencev.

Ugodne novosti

Oblikovali smo kar nekaj novih izletov, hkrati pa smo cene naredi še bolj dostopne; najcenejši izlet le 19,99 eur.

Mislimo na vse

Ker želimo izlete omogočiti čim večjemu številu učencev, nudimo popuste učencem iz socialno ogroženih družin.

Predstavitve izletov

Možnost predstavitve izletov tudi po ZOOM-u.

Pozdravljeni.

V naši turistični agenciji FunTura smo pripravili zanimive izlete ob zaključku šolskega leta 2023/24, saj bodo mnogi učenci ob koncu tega leta zapustili osnovnošolske klopi in odšli vsak po svoji poti v življenje. Ta dogodek je za učence in učitelje prav poseben in čustven, saj se en del življenja zaključuje, otroci začnejo odpirati vrata prihodnosti, osnovna šola pa ostane lep spomin v srcih vseh. Ob zaključku šolskega leta se sprostijo vse napetosti učenja in preverjanja znanja, otroci se še bolj povežejo na prijateljski ravni in skupaj z učitelji ustvarijo spomine, ki jih bodo hranili vse življenje. Izlet ob zaključku šolskega leta je zagotovo spomin, ki ga nosimo v srcih do konca življenja, svoji radoživosti, igrivosti in sproščenosti pa se radi nasmihamo tudi v zrelejših letih. Naš cilj je ustvariti nepozabne spomine, tako za vaše učence, kot tudi za učitelje.

V preteklem šolskem letu smo na nepozabni zaključni izlet peljali več kot 3500 zadovoljnih osnovnošolcev, v 17. letih delovanja naše agencije pa smo sodelovali z več kot 250 različnimi osnovnimi šolami. Spodaj posredujemo nekaj komentarjev o naših izletih, številne pozitivne izjave učencev in učiteljev pa so nam potrditev, da smo še vedno na pravi poti. 👍


Vse dobro in upamo, da se vidimo na kakšnem izletu, Matej Košir univ. dipl. geograf & Turistična agencija FunTura 🤗

 

---------
Učenci so bili z izletom izredno zadovoljni. Tudi meni je bilo super, saj sem domov prišla spočita. 🤗 Ko sem jih vprašala, s koliko bi ocenili izlet na lestvici od 1 do 10, so rekli 15. To pove vse, kajne? K.S.


Včeraj na izletu je bilo super. Prima šoferji, luštna vodnica in na srečo tudi sončno vreme. Vodne razmere pa idealne za raft. Najlepša hvala za organizacijo. T.V.

Preživeli smo nepozaben dan. Hvala za organizacijo... Posebej pa otroci želijo da izpostavim vodiča, ki si zasluži vse pohvale. Hvala v imenu nas vseh. T.Ž.

Učenci se vam zahvaljujejo za dobro organiziran zaključni izlet, v petek. Imeli smo se lepo. R.D. & O.L.

Matej, pozdravljen, si me prehitel, ti sporočam, da smo se imeli zelo lepo in da bom zagotovo predala kolegom naše pozitivne izkušnje, vodnik je bil super, hvala in vse dobro👍🤗, lp D.S.

Hvala vam za vso potrpežljivost in vse odgovore na emaile. Včerajšnji izlet je bil super, sploh nimam besed. Učenci so bili zelo zadovoljni, vodič je poskrbel za vse, vglavnem super organizacija in vse izvedeno. Same pohvale. Vsekakor vas še komu priporočim in vas imam v mislih za kakšen naslednji izlet. Še enkrat hvala, A.M.

Bilo je zelo lepo in brez problemov. tudi vreme nam je popoldan lepo služilo, vse je bilo super. J.H.

9.C se je imel več kot odlično, tako da same pohvale, tudi naši vodnici, hvala. M.F.G.

Imeli smo se zelo lepo. Hvala, da smo lahko izlet prilagodili po svojih željah in glede na vremenske razmere. Z vodenjem je bilo vse ok. Vodič je bil prijazen in zelo prilagodljiv. K.S.

Potrjujem da smo bili zelo zadovoljni. Uspešno delo še naprej. D.P.


Bilo je odlično! Hvala za organizacijo. B.K.