OBALA 2 / 34,99 €


PUSTOLOVŠČINA NA OBALI 2 / 34,99 eur
10.00 Prihod na obalo
10.15 Odbojka na mivki, nogomet ...
12.00 Najboljši sladoled na obali
13.00 Animacija na plaži: vodne igre na suhem - Get-Wet - le kaj je to? :)
14.00 Kopanje v morju
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
16.30 Pica na plaži / doplačilo, po želji
18.00 Druženje na plaži
19.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 10.00. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Portorožu, nato pa se bomo za začetek naše nepozabne pustolovščine podali na portoroško plažo, kjer se bomo preprosto prepustili sončku, da nas razvaja. :) Na plaži bo na voljo dovolj prostega časa za pokušino najboljšega sladoled na slovenski obali ;), tekmovanje v odbojki na mivki, morda v nogometu ..., ob 13.00. uri pa nas bo čakala prav posebna animacija oz. vodne igre na suhem Get - Wet. Se morda sprašujete kaj je to? Gre za nepozabne vodene animacijske igre s smiselno zgodbo, kjer se bomo pomerili v spretnostih z drugimi skupinami preko različnih štafetnih in športnih iger. Več o igrah si lahko pogledate na povezavi Get-Wet ... Gre za animacijo, ki je nikakor ne smete zamuditi. :)

Seveda se bomo lahko kopali tudi v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel kar naš reševalec iz vode. Dan poln zabave in doživetij nam bo kar prehitro minil in ob približno 16.30. uri bomo po vsej verjetnosti že krepko lačni. Za kosilo nam bodo na plažo dostavili okusne pice :) (doplačilo, po želji), pred odhodom domov pa bomo imeli na voljo še nekaj prostega časa, ki ga bomo preživeli s sošolci ob prijetnem druženju na plaži. :)

Ob približno 19.00. uri bomo polni dobre volje počasi zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta.

Učenci na izletu potrebujejo
Športno obutev, kopalke, brisačo, udobna oblačila, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
34,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 47 eur na učenca ob prijavi 45 učencev. 
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kepico sladoleda in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev. Vodno animacijo Get - Wet bomo izvedli le v primeru lepe vremenske napovedi!
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Učenci, ki se bodo želeli udeležiti kopanja v morju, morajo na dan izleta imeti pisno potrdilo svojih staršev; izjavo vam ob prijavi posredujemo mi!

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, karting, bowling, escape room, paintball, pustolovski park, SUP, pedalini, kajaki, adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, vožnja s kavčem in tubami po morju, vodne igre oz. animacija na suhem Get - Wet - le kaj je to, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, snorklanje, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
> OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše …
> OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, kino, nočni karting, disco bowling, druženje na plaži ob sončnem zahodu.

Nazaj