OBALA 6 / 49,99 €


PUSTOLOVŠČINA NA OBALI 6 / 49,99 eur
09.45 Prihod v Koper
10.00 Vožnja s kolesi po Parenzani 
12.00 Pica na plaži - pol pice na učenca
13.00 Vožnja s pedalini, SUP-i in kajaki po morju
14.00 Kopanje in snorklanje v morju
- za varnost poskrbi naš reševalec iz vode
16.00 Animacijske igre na plaži
17.30 Večerja v Mc Donald's-u / doplačilo, po želji
20.00 Nočni karting v Ljubljani
21.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Kopru, nato pa se bomo za začetek naše pustolovščine z vodnikom in s prav posebnimi kolesi zapeljali po slikoviti Porečanki oz. Parenzani, in sicer od Kopra do Izole. Kolesarsko sprehajalna pot Parenzana oz. pot prijateljstva poteka po trasi, kjer je nekoč vozil vlak med Trstom in Porečom. Železniško progo so postavili leta 1902, a je vlak na tej progi vozil razmeroma kratek čas, do leta 1935. Naša kolesarska pot potekala tik ob morju, in sicer dobrih 5 km, pot je nezahtevna in primerna tudi za manj izkušene kolesarje, hkrati pa smo prepričani, da se boste med vožnjo popolnoma naužili lepih pogledov in morskega zraka. :)

V nadaljevanju našega izleta se bomo podali na eno od številnih slovenskih plaž, kjer nam bodo ob 12.00. uri kar na plažo dostavili okusne pice. Po kosilu se bomo na plaži preprosto prepustili sončku, da nas razvaja. :) Prostega časa za razne športne igre na plaži bo dovolj, a prepričani smo, da nam bo dan poln zabave in doživetij kar prehitro minil.
Ob približno 13.00. uri nas bo že čakala vožnja s pedalini, SUP-i in kajaki po morju. Naj vam za začetek obrazložimo, kaj sploh je SUP. Gre za šport oz. okrajšavo angleškega poimenovanja stand up paddling, pri katerem stojiš na deski in veslaš. Stojimo, veslamo, opazujemo in občudujemo naravne lepote, ali pa skupaj s prijatelji preprosto tiho drsimo po vodni gladini. Za supanje ne potrebujete predznanja ali posebnih priprav, le nekaj prave opreme. Takoj, ko boste stopili na SUP desko in poprijeli za veslo, vam bo jasno, zakaj je to danes vse bolj priljubljena aktivnost. :)
Seveda bo na plaži na voljo tudi dovolj prostega časa za animacijske igre, seveda pa se bomo lahko tudi kopali in snorklali v morju, saj bo za varnost kopanja poskrbel kar naš reševalec iz vode. Če morda še ne veste, kaj je snorkljanje, naj omenimo, da gre za nadvse zabaven in enostaven morski šport. Ker naše oči niso prilagojene na gledanje in dihanje pod morsko gladino, sta maska za potapljanje in dihalka (imenovana snorkel) obvezna pripomočka za prijetno in veselo potapljanje na dah. 

Ob približno 17.30. uri se bomo lahko v Mc Donald's-u nekoliko okrepčali (doplačilo, po želji), nato pa se bomo za zaključek našega nepozabnega izleta podali še na nočni karting v Ljubljani, kjer nam bodo inštruktorji sprva pojasnili osnovna pravila in navodila, v naslednjih minutah pa bomo močno vrteli volane, drseli skozi ovinke, med seboj tekmovali, :) in tako na zanimiv način zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta. 

Učenci na izletu potrebujejo
Kopalke, brisačo, udobna oblačila in športno obutev, pa na sončno kremo in kakšen fotoaparat ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
49,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 62 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, pol pice na plaži in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta. 
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Učenci, ki se bodo želeli udeležiti kopanja v morju in kartinga, morajo na dan izleta imeti pisno potrdilo svojih staršev; izjavo vam ob prijavi posredujemo mi!

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, karting, bowling, escape room, paintball, pustolovski park, SUP, pedalini, kajaki, adrenalinska vožnja s hitrim čolnom - speedboat, vožnja s kavčem in tubami po morju, vodne igre oz. animacija na suhem Get - Wet - le kaj je to, odbojka na mivki, nogomet in druge športne igre, animacijske igre na plaži, kopanje v Aquaparku Žusterna ali Laguni Bernardin, kopanje v morju z našim reševalcem iz vode, snorklanje, panoramski polet z letalom, panoramska vožnja z ladjico, vožnja z ladjico s steklenim dnom, party ladjica in kopanje iz ladjice - za varnost poskrbi naš reševalec iz vode ...
> OGLEDI: vožnja s kolesi po Porečanki, ogled Sečoveljskih ali Strunjanskih solin, Luke Koper, vrta kaktusov, akvarija v Piranu, Postojnske jame, Škocjanskih jam, obisk oljarne in Tonine hiše …
> OBROKI NA IZLETU: kosilo ali večerja v restavraciji, lahko tudi zdrav obrok ali žar, picerija, pica na plaži, Mc Donald's, piknik na ladjici.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brezalkoholna pijača, kino, nočni karting, disco bowling, druženje na plaži ob sončnem zahodu.

Nazaj