BOHINJ 4 / 48,99 €


PUSTOLOVŠČINA V BOHINJU 4 / 48,99 eur
09.45 Prihod v Bohinj
10.00 Adrenalinski park
13.00 Kosilo v restavraciji
14.30 Rafting po Savi Bohinjki
17.00 Slackline park - le kaj je to?
18.00 Večerja
19.00 Druženje ob ognju
21.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu v Bohinju, kjer se bomo za začetek naše pustolovščine podali na težko pričakovan adrenalinski park. Razdeljeni po skupinah se bomo podali na 8 m visoki poligon, na katerem bomo pod budnim nadzorom inštruktorjev izvajali vnaprej pripravljene naloge. Program fizično sicer ni zahteven in je povsem varen, a nam bo pošteno pognal adrenalin po žilah. V približno treh urah bomo premagovali strah in testirali svoj pogum pri hoji čez viseče mostove in stopnice, pri vertikalnem spustu čez navpično steno, pri guganju na orjaški gugalnici in še marsikje. Preizkusili pa se bomo lahko tudi na stebru hrabrih ... :)

V nadaljevanju našega izleta se bomo najprej okrepčali s slastnim kosilom, nato pa se bomo ob 14.30. uri zapeljali na start raftinga po reki Savi Bohinjki. Spust po reki je nezahteven in nenevaren, a kljub temu bomo premagali kar nekaj brzic I in II težavnostne stopnje. Vsak udeleženec raftinga bo pred spustom dobil čelado, plavalni jopič, neoprensko obleko, po potrebi pa tudi vetrovko. Sam rafting je nekoliko drugačen, kot ste ga morda že videli, slišali zanj ali ga preizkusili drugje. Tu bomo denimo med seboj tekmovali, kdo bo prej prišel na cilj, se zibali na brzicah, se vrteli, med seboj špricali, se kdaj celo prekucnili v vodo ... :)

Po prihodu nazaj v naš center bomo imeli na voljo nekaj prostega časa za preizkus ravnotežja pri hoji po vrvi. Naj vam za začetek obrazložimo, kaj sploh je slackline. Gre za najlonski trak, ki je napet med dvema opornima točkam; ponavadi sta to drevesi. Hoja po traku oz. slacklining je športna dejavnost, ki izboljša ravnotežje na zabaven način in ima številne pozitivne učinke na koncentracijo in ravnotežje. Čeprav je aktivnost videti zelo enostavna, je potrebno kar nekaj vztrajnosti in potrpežljivosti, preden lahko na vrvi naredite več korakov.

Ob 18.00. uri se bomo okrepčali z zasluženo večerjo, nato pa bomo večer preživeli ob ognju in ob prijetnem druženju s sošolci. :) Ob 21.00. uri bomo polni dobre volje počasi zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta.

Učenci na izletu potrebujejo
Pri raftingu kopalke, majico, stare športne copate za v vodo in brisačo, pri ostalih športnih igrah udobna oblačila in športno obutev, pa na kakšno toplo oblačilo ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
48,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 58 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.


* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč tudi učencem, ki prihajajo iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet; naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi otroci. Za višino popusta nas kontaktirajte.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodjo poti, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo in večerjo ter osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, escape room, karting, rafting po Savi Dolinki ali Savi Bohinjki, paintball , s SUP-i po Bohinjskem jezeru, zip line Planica, spust po jeklenici na Bledu ali v Bohinju, adrenalinski in pustolovski park Bled, Čepa, Krvavec, vožnja po poletni drči, poletno sankanje, bag jump, bowling, kopanje v Vodnem parku Bohinj, kopanje v Blejskem ali Bohinjskem jezeru z našim reševalcem iz vode, plezanje in abseiling, slackline, izlet s kanuji, odbojka na mivki, nogomet, trampolini, animacija, bohinjski Peter Prevc in polet preko svetovnega rekorda, zabavne igre Mal se zjagat, panoramski polet z letalom ...
> OGLEDI: ogled Soteske Vintgar in Blejskega gradu, s pletnami na Blejski otok, z ladjico po Bohinjskem jezeru, izlet na Vogel in do slapu Savice, kolesarski izlet po Bledu ali Bohinju, sprehod po Bledu, obisk Nordijskega centra Planica, obisk Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo, večerja, piknik ali žar v restavraciji, picerija, Mc Donald's.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brez. pijača, nočni karting, ogled kino predstave, bowling, druženje ob ognju in glasbi. 

Nazaj