PETER KLEPEC 1 / 35,99 €


PUSTOLOVŠČINA V DEŽELI PETRA KLEPCA 1 / 35,99 eur
10.00 Prihod v Osilnico
10.15 Orjaška gugalnica
12.00 Zip line - spust po 300 m dolgi jeklenici
13.00 Kosilo v restavraciji
14.30 Paintball, pustolovski park ali
kopanje v bazenu / doplačilo, po želji
18.00 Športne igre: odbojka, nogomet ...
19.00 Odhod domov ali večer ob ognju

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 10.00. uri se bomo dobili v Osilnici, nato pa se bomo za začetek naše nepozabne pustolovščine podali na premagovanje strahu na orjaški gugalnici. Aktivnost fizično ni zahtevna in je povsem varna, a prepričani smo, da vam bo občutek prostega pada krepko pognal adrenalin po žilah. :) Sledil bo nepozabni zip line oz. spust po adrenalinski žičnici, ki je dolga kar 300 metrov; :) pa si upate?
V nadaljevanju se bomo sprva okrepčali s slastnim kosilom, nato pa bodo sledile različne aktivnosti, in sicer paintball ali pustolovski park ali kopanje v bazenu (doplačilo, po želji).
V primeru, da se boste odločili za paintball, naj omenimo, da je naš poligon paintballa velik kar 50.000 m2 in velja za večjega v Sloveniji. Res je, da se pri paintballu med seboj streljamo s posebnimi puškami in da se bomo ob packanju in ob pogledih na popackane prijatelje pošteno nasmejali, :) vendar vam zagotavljamo, da gre za varen šport. Statistični podatki celo kažejo, da je varnejši od kegljanja, tenisa, plavanja in drugih običajnih športov. Inštruktor paintballa nam bo razložil pravila tekmovanja, preoblekli se bomo v vojaška oblačila, si nadeli zaščitne maske in bojne pripomočke, nato pa se bomo razdelili v dve skupini in igra se bo lahko začela. V tekmovanju in preizkušanju prednosti timskega dela in strategije se bomo morali natančno držati navodil inštruktorja, sicer bomo hitro diskvalificirani iz igre.
Če si paintballa ne boste želeli, se bomo lahko podali v pustolovski park, ki je park doživetij in je zgrajen brez večjih posegov v naravno okolje gozda ter je zato okolju prijazen. Park tako ponuja ekološko ozaveščene pustolovščine za zdravo in zabavno preživljanje prostega časa v naravi, saj so plezalne pustolovščine v gozdu razvrščene tako, da se prilagajajo naravni razporeditvi drevesnih stebel, vej in krošenj.
V primeru, da si boste želeli kopanja, se bomo najprej sprehodili do bazena, nato pa se bomo v dveh urah, ki bosta pred nami, prepustili vodnim užitkom in raznim igram v vodi.

Ob približno 18.00. uri bomo imeli na voljo še nekaj prostega časa za kakšno tekmovanje v odbojki, morda v nogometu …, nato pa se bomo ob približno 19.00. uri polni dobre volje počasi začeli vračati proti domu. Možnost je, da bi ob zaključku naše pustolovščine večer preživeli še ob ognju in prijetnem druženju s sošolci. :)

Učenci na izletu potrebujejo
Udobna oblačila, športno obutev in kakšno toplo oblačilo, pri kopanju v bazenu kopalke, brisačo in primerno obutev. Pri paintballu svetujemo dodatne čevlje, vrečko za umazana oblačila in kakšen repelent. V primeru slabega vremena priporočamo vetrovko in dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena izleta
35,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 51 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti; za višino popustov nas kontaktirajte. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč učencem iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet. Naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi učenci.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, turističnega vodnika ali vodjo poti, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative. 
Tam, kjer je poleg aktivnosti ali obroka navedeno doplačilo, po želji, to pomeni, da je potrebno doplačilo, ki pa ni obvezno, saj lahko aktivnost ali obrok izpustimo iz programa.
Avtobusni prevoz ni vključen v ceno izleta; iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Udeleženci morajo s seboj na izletu imeti veljavno zdravstveno izkaznico.
Za določene aktivnosti prosimo starše za podpis izjav, da so otroci seznanjeni z varnostjo posamezne aktivnosti; izjave vam ob prijavi na program posredujemo mi.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
* ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, WOOP izzivi, WOOP Fun walls, soba pobega oz. escape room, karting bowling, paintball, laser tag - paintball, ki ne boli, adrenalinski ali pustolovski park, orjaška gugalnica, spust po 130 m dolgi jeklenici, zip line 300 m, plezanje in abseiling, rafting po Kolpi, robinzonsko čolnarjenje, odbojka na mivki in druge športne igre, zabavne igre Petra Klepca, s SUP-i po Kolpi in slackline, kopanje v Čateških, Šmarjeških, Dolenjskih Toplicah ...
* OGLEDI: kostelskega gradu in etnološke zbirke Babičina kuhinja, kovačije Gorše, Mirtoviškega potoka, ribogojnice Knavs, pragozda Krokar, ogled gradu v Ribnici in muzeja suhe robe in čarovništva ...
* OBROKI NA IZLETU: kosilo in večerja v restavraciji, picerija, piknik.
* VEČERNA ZABAVA: druženje ob ognju in glasbi, ogled kino predstave, nočni karting, disco bowling.

Nazaj