BOHINJ 5 / 39,99 €


PUSTOLOVŠČINA V BOHINJU 5 / 39,99 eur
09.45 Prihod na dogovorjeno mesto
10.00 
Vodni park Bohinj, bowling ali poletno sankanje
13.00 Zipline Bohinj
- skupna dolžina spustov po jeklenicah je cca. 350 m - si upaš?
15.00 Slackline park - le kaj je to?
17.00 Piknik
19.00 
Druženje ob ognju ali glasbi
21.00 Odhod domov oz. po dogovoru

DALJŠI OPIS PUSTOLOVŠČINE
Ob 09.45. uri se bomo dobili na dogovorjenem mestu, nato pa se bomo skupaj zapeljali do Bohinjske Bistrice, kjer se bomo za začetek naše pustolovščine prepustili vodnim užitkom in številnim atrakcijam Vodnega parka Bohinj. Mednje denimo sodita dva tobogana, pa divja reka, številne masažne šobe oz. jacuzziji, votline, plezalne stene, manjši otok ... :)

Tisti, ki si kopanja ne boste želeli, se boste lahko podali na bowling. Za začetek boste dobili prav posebno dvoransko obutev, inštruktorji vam bodo podali pomembne napotke in tekmovanje v tej izredno zanimivi in zabavni igri se bo lahko pričelo. Bowling je pravzaprav precej preprosta športna igra, saj kroglo le zalučaš na stezo in podreš čim več kegljev, a kdo jih bo največ? :)


V primeru, da si kopanja in bowlinga ne boste želeli, se boste lahko odločili za poletno sankanje, :) ki se nahaja na Straži pri Bledu. Sankaška proga poteka po zelo atraktivnem terenu in nudi čudovit pogled na Bled in okolico. Prevzeli nas bodo inštruktorji poletnega sankanja, hkrati pa vam zagotavljamo, da vam bo več kot 520 m dolga proga in njena največja dosežena hitrost 40 km/h zagotovo pognala adrenalin po telesih. V nadaljevanju našega izleta se bomo podali na nepozabni zip line oz. spust po jeklenicah. Skupna dolžina vseh spustov v našem parku je približno 350 m, sam park pa velja za enega večjih zip line parkov na Gorenjskem. Seveda pa bo v parku na voljo še nekaj prostega časa za preizkus ravnotežja pri hoji po vrvi. Naj vam za začetek obrazložimo, kaj sploh je slackline. Gre za najlonski trak, ki je napet med dvema opornima točkam; ponavadi sta to drevesi. Hoja po traku oz. slacklining je športna dejavnost, ki izboljša ravnotežje na zabaven način in ima številne pozitivne učinke na koncentracijo in ravnotežje. Čeprav je aktivnost videti zelo enostavna, je potrebno kar nekaj vztrajnosti in potrpežljivosti, preden lahko na vrvi naredite več korakov.

Ob približno 16.00. uri se bomo pomerili v animacijskih igrah, nato pa se bomo ob 17.00. uri okrepčali s slastnim kosilom v obliki čisto pravega piknika. :)

Večer bomo preživeli ob ognju in ob prijetnem druženju s sošolci, :) po predhodnem dogovoru pa se lahko dogovorimo tudi za ples ob zvokih popularne glasbe. :) Ob približno 21.00. uri bomo polni dobre volje počasi zaključili naš nepozabni izlet ob zaključku šolskega leta.

Učenci na izletu potrebujejo
Pri kopanju v Vodnem parku Bohinj kopalke, brisačo in primerno obutev, pri ostalih športnih igrah udobna oblačila in športno obutev, pa na vetrovko in topla oblačila ne pozabiti. V primeru slabega vremena priporočamo dodatno obleko. Vsa ostala oprema bo na voljo pri izvajalcih posameznih aktivnosti.

Cena
39,99 eur na učenca ob prijavi vsaj 20 učencev, po dogovoru lahko izlet organiziramo tudi za manj učencev.
Okvirna cena programa z avtobusnim prevozom iz Ljubljane oz. njene okolice je 49 eur na učenca ob prijavi 45 učencev.
* Ob prijavi vsaj 30 učencev na enodnevni izlet po Sloveniji vam priznamo popuste iz našega BON-a ugodnosti. Seveda bomo z veseljem priskočili na pomoč tudi učencem, ki prihajajo iz socialno šibkih družin tudi ob prijavi manj kot 30 učencev na posamezen izlet; naša želja je, da imajo možnost izleta ob zaključku šolskega leta prav vsi otroci. Za višino popusta nas kontaktirajte.
* Predstavitve izletov izvajamo v Ljubljani in njeni okolici ob zanimanju vsaj 30 učencev oz. po dogovoru.

Cena vključuje
Vse aktivnosti po programu, vodenje oz. spremstvo, inštruktorje, kjer so potrebni, organizacijo izleta, kosilo v obliki piknika in osnovno nezgodno zavarovanje, spremljevalcem razreda pa priznamo izlet brezplačno glede na šolske normative.
Iz naših nekajletnih izkušenj vemo, da imajo nekatere šole z avtobusnimi prevozniki sklenjene dogovore oz. pogodbe o sodelovanju, zato predlagamo, da si šole organizirate prevoze same in s tem pripomorete k nižjim stroškom izleta. Podpiramo namreč idejo o lokalnem povezovanju in podpiranju lokalnih ponudnikov storitev, ki jih morda že poznate in z njimi sodelujete. V primeru, da prevozov ne morete organizirati sami, vam pri tem lahko pomagamo tudi mi.

Splošno o programu
Pridružujemo si pravico do spremembe vrstnega reda aktivnosti in cene v primeru, da se na izlet prijavi manj kot 20 učencev.
Prosimo vas, da imate v primeru zasedenosti programa na voljo nadomestni dan za izvedbo zaključnega šolskega izleta.
Za sklenitev osnovnega nezgodnega zavarovanja potrebujemo seznam udeležencev izleta, in sicer: ime in priimek, naslov prebivališča in rojstni datum. Potrjujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih boste posredovali, uporabili izključno za naše potrebe. Podatke bomo skrbno varovali ter z njimi ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Možnosti oblikovanja lastnega programa
> ŠPORTNE AKTIVNOSTI: WOOP trampolin park, escape room, karting, rafting po Savi Dolinki ali Savi Bohinjki, paintball , s SUP-i po Bohinjskem jezeru, zip line Planica, spust po jeklenici na Bledu ali v Bohinju, adrenalinski in pustolovski park Bled, Čepa, Krvavec, vožnja po poletni drči, poletno sankanje, bag jump, bowling, kopanje v Vodnem parku Bohinj, kopanje v Blejskem ali Bohinjskem jezeru z našim reševalcem iz vode, plezanje in abseiling, slackline, izlet s kanuji, odbojka na mivki, nogomet, trampolini, animacija, bohinjski Peter Prevc in polet preko svetovnega rekorda, zabavne igre Mal se zjagat, panoramski polet z letalom ...
> OGLEDI: ogled Soteske Vintgar in Blejskega gradu, s pletnami na Blejski otok, z ladjico po Bohinjskem jezeru, izlet na Vogel in do slapu Savice, kolesarski izlet po Bledu ali Bohinju, sprehod po Bledu, obisk Nordijskega centra Planica, obisk Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani ...
> OBROKI NA IZLETU: kosilo, večerja, piknik ali žar v restavraciji, picerija, Mc Donald's.
> VEČERNA ZABAVA: obisk diskoteke + ena brez. pijača, nočni karting, ogled kino predstave, bowling, druženje ob ognju in glasbi. 

Nazaj